Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Oplossingen op maat van de behoeften van professionals

 Door de toenemende ontwikkeling van de nieuwe technologieën en de mondialisering, de mobiliteit van professionals binnen de bedrijven, ongeacht de grootte van het bedrijf, wordt het belang om nieuwe medewerkers in te zetten en andere markten te veroveren steeds essentiëler en noodzakelijker.

Regus business centers, die verspreid zijn over de hele wereld, bieden hun diensten aan. Dit aanbod geldt voor alle ondernemingen, grote of kleine, starters of multinationals en geeft u oplossingen  voor de mobiliteitsproblemen, wat  voor vele bedrijven cruciaal zijn. Het is juist dank zij het verhuren van innovatieve werkruimtes met bijkomende diensten dat Regus de professionals helpt tijdens hun verplaatsingen.

Laren interieur

Een toekomstige werknemer vinden ? Over een contract onderhandelen met een klant in het buitenland? Behoefte aan opleidingscentra? Een kantoor ingericht om te werken in het buitenland onder perfecte omstandigheden? Dit is nu mogelijk en dit dankzij de diensten van Regus.

Inderdaad, door middel van deze business centers, biedt Regus diensten zoals het huren van perfect uitgeruste kantoren voor één dag, voor een week of zelfs voor enkele maanden. Dit is ook ideaal voor zeer kleine structuren want deze oplossingen verlagen die kosten die normaal gezien bij een traditionele huur horen. De huur van vergaderruimtes, opleidingszalen, business lounges of videoconference ruimtes is ook mogelijk binnen de business centers.

LAren groen

Hoe omgaan met iets onverwachts: dank zij de “last-minute” kantoren.

Wat het ook is, het onverwachte kan een bedrijf duur uitvallen. Een natuurramp of een storing kan grote problemen in de organisatie van een bedrijf meebrengen. Naast materiële verliezen, is het soms moeilijk om noodoplossingen te vinden om geen grote verliezen te lijden. Dit is de reden waarom Regus last-minute kantoren aanbiedt in zijn business centers voor bedrijven in moeilijkheden. Dankzij een alarmnummer, Regus zorgt onmiddellijk voor alle bijstand en biedt kantoren aan die ter diensten staan.

Virtuele kantoren voor iedereen

Naast het huren van werkruimte, biedt Regus ook virtual office diensten aangepast aan alle bedrijfstypes.  Deze diensten omvatten een aantal voordelen zoals een prestigieus bedrijfsadres waar u kunt van genieten. Dit geldt zelfs voor kleine bedrijven want op die manier heeft uw bedrijf een adres in zakencentra waar de grootste multinationals gevestigd zijn want daar bevinden zich namelijk de Regus business centres.

Dit zaken adres kan ook gepaard gaan met aanverwante diensten , handig voor bedrijven die hun activiteiten willen uitbreiden naar nieuwe markten, zoals een permanente telefoonlijn of e-mail beheer.

Linkruil.org

Comments are closed.