Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Oprijplaten & aluminium oprijplaten

Bent u op zoek naar oprijplaten? Dan bent u nu bij het juiste adres. Op de website van www.oprijplatenwebshop.nl vindt u allerlei soorten oprijplaten, met name aluminium oprijplaten en artikelen die te maken hebben met oprijplaten. De oprijplaten die deze webshop biedt kunt u gebruiken voor verschillende doelen en worden aan zowel particulieren als bedrijven verkocht. Zo kunt u hier aluminium oprijplaten vinden die zijn geschikt voor scootmobielen of rolstoelen, maar ook oprijplaten die bedoeld zijn voor zwaardere machines zoals graafmachines, tractoren etc. Er zijn enkele oprijplaten te vinden maar ook een set oprijplaten.

Door middel van de oprijplaten kunt u verschillende hoogte- en lengteverschillen overbruggen. Het is een handig hulpmiddelen als je het hebt over producten (van bijvoorbeeld graafmachines, scootmobielen etc) die te zwaar zijn om opgepakt te kunnen worden om hoogte- en lengteverschillen te overbruggen. Door de aanschaf van oprijplaten wordt u een stuk mobieler. Hieronder kunt u enkele voorbeelden vinden van situaties waarin een aluminium oprijplaat een goede uitkomst biedt:

  • het overbruggen van greppels
  • het overbruggen van stoepranden
  • het overbruggen van een waterovergang zoals bijvoorbeeld tussen een boot en kade.
  • het in- en uitladen van bijvoorbeeld graafmachines, kruiwagens in een aanhangwagen
  • het in- en uitladen van bijvoorbeeld rolstoelen in een auto of bestelbus

De oprijplaten die via deze webshop aangeboden worden, worden in vlakke uitvoering geleverd, waardoor ze geschikt zijn voor bijna alle voertuigen. Verder zijn alle aluminium oprijplaten gebouwd voor banden en rubber tracks, waardoor u met bijna alle voertuigen grip hebt.

Er worden verschillende aluminium oprijplaten aangeboden in deze webshop, het is vooral belangrijk om in het oog te houden voor welk doel u een oprijplaat nodig heeft. Houdt met name rekening met het gewicht dat de oprijplaat moet dragen. Ook is het verstandig om de benodigde lengte van de aluminium oprijplaat in de gaten te houden, dit kan namelijk vele euro’s schelen.

Om het nog makkelijker te maken voor u, is er op de site een selectiemodule ontwikkeld. Hier kunt u de hoogte van het laadvlak, het gewicht van het te laden voertuig en het soort voertuig in te vullen. Aan de hand van deze gegevens wordt er een selectie gemaakt van de meest geschikte aluminium oprijlaten in uw situatie.

Indien u  er niet uit komt welke oprijplaat u nodig heeft, zijn de medewerkers van de webshop uiteraard niet te beroerd om u te adviseren. U kunt altijd bellen naar 0299-432211 of een mailtje sturen naar info@oprijplatenwebshop.nl. Ook kunt u natuurlijk altijd een vraag stellen aan onze medewerkers door middel van het bovenstaande telefoonnummer of het e-mailadres.

Indien u hier de benodigde aluminium oprijplaat heeft gevonden kunt u door middel van uw winkelwagen bestellen. Tijdens de bestelling heeft u een keuze of u het bestelde product wilt ophalen of wilt laten leveren. Een levering van een oprijplaat kost u €75,00. Vervolgens kunt u een betaalmethode kiezen, er zijn twee betaalmiddelen. Namelijk via een overschrijving oftewel via een factuur (dit is alleen mogelijk als u meer moet betalen dan €250,00) of u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van ideal.

Linkruil.org

Comments are closed.