Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Redenen om te kiezen voor een uitzendbureau

Waarom zou je als werknemer kiezen voor een uitzendbureau? Of waarom juist als werkgever? een moeilijke vraag waar we je vandaag in gaan helpen! 

 

Waarom je als werknemer zou kiezen voor een uitzendbureau

Je wilt aan de slag! Klaar met leren en wilt graag geld gaan verdienen. Maarja waar kom je zomaar aan de slag? Een uitzendbureau kan dat allemaal helemaal voor je regelen. Zo zorgen hun ervoor dat je aan de slag gaat voor een beroep wat jij leuk vind! 

 

Je zit nooit zonder baan

Mocht je zelf op zoek gaan naar een baan en je word daar ontslagen dan zit je dus zonder baan! zonder inkomen dus! Dat wil je natuurlijk niet. Daarom zorgt een uitzendbureau ervoor dat je nooit zonder baan komt te zitten. Als je wilt kun je altijd aan de slag. Kom je dus nooit zonder inkomen te zitten! 

 

Je kan nooit zomaar op straat worden gezet

Als je via een uitzendbureau ergens gaat werken kan je nooit zomaar ontslagen worden. Dat moet in overleg met iemand van het uitzendbureau en iemand van het bedrijf waar je voor werkt. 

 

Waarom je als werkgever zou kiezen voor een uitzendbureau 

Natuurlijk zijn er ook voordelen als werkgever! Het is namelijk zo dat je ten eerste al geen geld hoeft uit te geven aan het werven en binnenharken van je eventuele nieuwe werknemer. 

 

Minder risico’s

Je loopt de werkgeversrisico’s niet omdat het via een uitzendbureau gaat. Dat betekent dus ook dat als de uitzendkracht ziek is. Je hem niet door hoeft te betalen, daar hoort het uitzendbureau dan voor te zorgen. Ook is het zo dat een uitzendkracht eigenlijk een werknemer is met een hele lange proeftijd. Mocht hij/zij niet bevallen kun je hem/haar altijd wegsturen zonder dat je vastzit aan een of ander contract. 

 

Vakmensen

Een uitzendbureau zorgt ervoor dat de mensen die ze uitzenden goed opgeleid zijn om het werk te doen wat ze gaan doen. Het is dus niet dat je iemand krijgt zonder ervaring.

 

Hoe kom ik in contact met een reisbureau?

Dat is eigenlijk heel simpel! Ga naar Vakmasters en mail ze. Bellen mag ook natuurlijk!

Linkruil.org

Comments are closed.