Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Remy Cima Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies van een rasondernemer

Bent u op zoek naar bedrijfsadvies van een ervaren ondernemer, die de bekende ‘helicopter view’ gebruikt om een onderneming te beoordelen? Of zijn het complexe vraagstukken die zich ontwikkelen tot een ware hersenbreker, die niet zomaar op te lossen valt? Remy Cima is u graag van dienst met een professioneel bedrijfsadvies, op basis van kennis en ervaring. Het valt voor een onderneming doorgaans niet meer om verschillende aspecten uit te denken, iets waar Seneca Invest in uitblinkt. Laat Remy Cima, eigenaar van Seneca Invest, u verschillende zaken uit handen nemen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Meedenken met de ondernemer

Bedrijfsadvies leidt tot een gedegen aanwijzing in de juiste richting, maar begint natuurlijk al veel eerder. Het is voor Seneca Invest een uitdaging om met u mee te denken, om na te gaan waar de kansen liggen of welke problemen u het best direct aan kunt pakken. Het meedenken met u als ondernemer is hierbij van groot belang, iets waar Remy Cima zeer sterk in is. Hij kan een specifieke inbreng in een onderneming leveren, waardoor er meer innovatie ontstaat of de ingezette weg op een succesvolle manier uitgediept kan worden.

Werkwijze Seneca Invest

Seneca Invest gaat onder leiding van Remy Cima op zoek naar de bedrijfsprocessen die het hart van uw onderneming vormen, om deze vervolgens te optimaliseren of anderszins te verbeteren. Het zijn de ruime ervaring en expertise in management en marketing waarmee Remy Cima ervoor zorgt dat u kunt rekenen op een uitstekend advies. Seneca Invest is wat dat betreft de ideale partner om nieuwe producten te lanceren, of het totale bedrijf slimmer in te richten. Remy Cima maakt gebruik van een uitgebreid Venture Capital Netwerk en kan daarnaast zelf in ondernemingen participeren, om u optimaal van dienst te zijn met het bedrijfsadvies.

Linkruil.org

Comments are closed.