Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schilderijen verkopen

Ben je hobbyist of ben je een kunstenaar? Dan is een atelier natuurlijk erg handig. Schilderijen verkopen zonder een atelier wordt een lastig verhaal. Het is mogelijk om de schilderijen op marktplaats te verkopen of door middel van internet de schilderijen aan de man te krijgen. Toch is er niets zo gemakkelijk als een portal waar hobbyisten en koopjesjagers samen komen om de mooie deals af te ronden. Ideaal als we het zo mogen zeggen. Daarom willen we je graag voorstellen aan HobbyDeal, een marktplaats voor hobbyisten, kunstenaren en koopjesjagers. Een marktplaats waar je zelfgemaakte producten op kan verkopen voor een leuke prijs zodat je je hobby kan blijven uitvoeren en de kosten dekkend kunt krijgen. Niet met de bedoeling om winst te maken maar puur om weer nieuwe materialen te kopen om je hobby met een gerust hart en een gevulde portemonnee uit te voeren. Niet onbelangrijk!

Hobbydeal, voor hobbyisten

Het is mogelijk iedere hobby aan te bieden op HobbyDeal, als je een zanger bent die graag les geeft. Misschien ben je wel een hippe moeder die coole breiwerkjes in elkaar knutselt, het kan allemaal. Iedereen is welkom om producten te plaatsen op HobbyDeal, professionele deals voor hobby prijzen.

Voor de kopers en koopjesjagers

Het is natuurlijk mooi om nieuwe spullen gemaakt met passie en liefde voor een koopje over te nemen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooi schilderij in je nieuwe huis? Dan kan je schilderijen kopen op HobbyDeal voor mooie prijzen. Misschien wel mooiere schilderijen dan Picasso ooit gemaakt heeft. Je weet nooit wat je tegen komt op Hobbydeal. Ook kunstwerken en andere mooie hobby spullen kun je online bestellen bij de marktplaats van hobbyartikelen.

Mooie nieuwe spullen en professionele deals voor hobbyachtige prijzen. Kom ook eens kijken en draag bij aan de hobby van andere mensen.

Linkruil.org

Comments are closed.