Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Taaltrainingen voor uw bedrijf

Taleninstituut The Square Mile bestaat al sinds 2002 en levert zakelijke taaltrainingen van hoge kwaliteit. Wij zijn er zowel voor bedrijven, als voor (semi)overheidsinstellingen en non-profitorganisaties en wij werken door heel Nederland. U kunt bij ons taaltrainingen volgen  in diverse talen, van Engels en Frans tot Russisch en Chinees.

Voor wie geschikt?
Onze taaltrainingen zijn uitermate geschikt voor iedereen die zijn prestaties met betrekking tot een buitenlandse taal wil verbeteren om op die manier beter zijn werk te kunnen uitvoeren. U kunt door middel van onze trainingen meer professioneel te werk gaan en effectiever communiceren met internationale zakenpartners en klanten. U leert uw mening te onderbouwen en collega’s te overtuigen.

Wat doen wij?
Bij The Square Mile worden de taaltrainingen altijd volledig op maat gemaakt. Wij stemmen de training af op uw individuele situatie en houden hierbij rekening met de functie die u bekleedt, uw startniveau, uw wensen en doeleinden. Op die manier zorgen we ervoor dat u precies dat leert wat nuttig voor u is, efficiënt en effectief. We maken tijdens de trainingen gebruik van diverse leervormen en lesmaterialen.

Bij The Square Mile werken we zeer flexibel, op verschillende locaties en tijden die u het beste uitkomen. Ook kunt u zelf kiezen of u het prettig vindt om de taaltraining individueel te volgen, of juist liever met een groep collega’s. Deze groepen zijn nooit groter dan zes deelnemers. Wij kunnen de trainingen bij u in-company verzorgen, of op een van onze trainingslocaties bij u in de buurt.

Zakelijk Spaans
Ook voor een cursus zakelijk Spaans kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij bieden deze cursus op verschillende niveaus en voor mensen met verschillende functies. U kunt bijvoorbeeld denken aan zakelijk Spaans voor ondersteunend personeel, voor helpdeskmedewerkers, of voor correspondentie en e-mail. Denk u erover om een zakelijke taaltraining te volgen bij ons? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Linkruil.org

Comments are closed.