Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Technische opleidingen

Zoals je misschien wel hebt vernomen is de technische sector weer langzaam aan het opkrabbelen nadat het enige tijd op zijn gat heeft gelegen. Volgens economen gaat de economie weer aantrekken en wordt deze groei ook duidelijk zichtbaar in de bouwsector. Een stijging in de bouwsector is niet alleen gunstig voor de sector maar ook voor de rest van het land.

De terughoudendheid in investering in vastgoed is slecht geweest voor de bouwindustrie. Op het moment dat het aantal projecten stijgt, zal ook het aantal banen stijgen. Ben je actief in de bouwwereld, maar wil je niet weer je huidige baan oppakken? Wil je het CV verbeteren en kijk je uit naar promotie, dan is een van de technische opleidingen misschien wel iets voor jou. Er zijn verschillende opleidingen die je zullen helpen om je te ontwikkelen in de bouwsector.

Als je gaat studeren heb je in principe drie mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een deeltijd studie, voltijd studie of duaal studie. De keuze voor de opleidingsvorm is afhankelijk van je achtergrond en mogelijkheden. Wil je studeren naast je baan, dan zal je waarschijnlijk kiezen voor een deeltijd opleiding. Deeltijdopleidingen zijn er op verschillende niveaus. Mbo, hbo en universitair. Kies je ervoor om de HBO bouwkunde opleiding te volgen dan zal dit een waardevolle toevoeging zijn aan je CV. Naast de opleiding bouwkunde zijn er nog tal van andere technische opleidingen die worden aangeboden in zowel deeltijd als voltijd vorm. Je moet dus goed kijken wat het beste bij je past.

Een leuke bijkomstigheid is dat er veel werkgevers zijn die dit soort opleidingen volledig of deels betalen voor de werknemer. Ofwel een extra motivatie voor jou om te kiezen voor een opleiding! Als werkgever heb je graag geschoold personeel, een extra opleiding getuigd dan ook van motivatie en vastberadenheid van de werknemer.

Linkruil.org

Comments are closed.