Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tilhulpen en accessoires Van den Bos Groep

U wilt als werkgever natuurlijk een werkomgeving creëren die veilig is voor uw medewerkers en waarin zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. Hiervoor kunt u terecht bij Van den Bos. Wij hebben een groot assortiment aan tilhulpen en hefsystemen voor op de werkvloer.

Schaarheftafel
De schaarheftafel is te verkrijgen in verschillende soorten en maten, met ieder hun eigen functie. Een schaarheftafel  kan onder andere gebruikt worden voor het aan en afvoeren van goederen en voor het verplaatsen van goederen over hoogteverschillen. De verschillende types schaarheftafel kunnen worden aangepast naar de gebruiksdoeleinden.

Accessoires aanschaffen
Het is mogelijk om diverse accessoires aan te schaffen bij onze schaarheftafels. Houdt er rekening mee dat u in veel gevallen bepaalde accessoires verplicht aan dient te schaffen. Dit in verband met de ARBO-wetgeving en de veiligheid van de schaarheftafel. Uw auto lift schaarheftafel kan bijvoorbeeld veiliger gemaakt worden door middel van het plaatsen van scharnier-, schuif- of overheaddeuren en eventueel hekwerken.

Vacuüm hefsysteem
Vacuumheffers zijn klein van formaat, flexibel en licht van gewicht, waardoor ze erg handzaam zijn en eenvoudig in het gebruik. Daarbij kunnen ze veel verschillende objecten optillen en verplaatsen. Een vacuüm hefsysteem is dus een onmisbare tilhulp op de werkvloer.

Voordelen
Een vacuüm hefsysteem is veilig en gemakkelijk in het gebruik en heeft een positieve invloed op de werkvloer. Medewerkers hoeven niet langer te sjouwen met zware spullen, waardoor er minder ongevallen gebeuren en er minder ziekmeldingen zijn. Daarnaast wordt de productiviteit verhoogt, doordat er efficiënter gewerkt kan worden. Een vacuüm hefsysteem is niet duur in aanschaf en onderhoud.

Als u advies wilt over welk hefsysteem of welke tilhulp het beste past binnen uw bedrijf, neemt u dan contact op met een van de adviseurs van Van den Bos. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

tilhulp

Tilhulp nodig? www.vandenbosgroep.nl

Linkruil.org

Comments are closed.