Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uniforme werkkleding ter bevordering van corporate identity maar nog heel wat belangrijker, veiligheid!

Uniforme werkkleding ter bevordering van corporate identity maar nog heel wat belangrijker, veiligheid!

Professionele werkkleding biedt veiligheid, gemak en herkenbaarheid. Op zoek naar werkkleding (soms ook bedrijfskleding of beroepskleding genoemd)? Unishore Bedrijfskleding biedt u een royaal assortiment professionele bedrijfskleding, werkkleding of beroepskleding waardoor u perfect voorbereid bent op uw werkzaamheden. Werkkleding kan gebruikt worden om corporate identity uit te stralen, maar in de meeste gevallen wordt het ingezet binnen bepaalde branches om veiligheid te waarborgen. De beschikbaarheid en snelle levering van deze artikelen is uitermate belangrijk, je mag niet offshore zonder een pakket Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Protectie is natuurlijk niet enkel van belang in de offshore. Veiligheid is in feite bij alle werkzaamheden van belang, ten alle tijden en in alle scenarios.

Havep Werkkleding

Havep maakt werkkleding en beschermende kleding die in elk aspect voldoet aan de eisen van werknemers en werkgevers. Niets meer, maar ook niets minder. Geen franje dus, die nergens voor nodig is en waardoor u enkel maar teveel zou betalen. Geen overdreven bescherming, maar gewoon 100% protectie voor iedere job. De constante kwaliteit van de werkkleding van Havep zorgt voor een zeer lange levensduur.

Optimale bescherming

De strenge eisen die overheid, opdracht- en werkgevers aan werkkleding stellen, vertaalt Havep in bedrijfskleding die u en/of werknemers optimale bescherming biedt. Zo heeft Havep verschillende kledinglijnen die voldoen aan de steeds strenger wordende eisen, zoals de Havep 4safety en de Havep 5safety lijnen. Deze kledinglijnen voldoen aan respectievelijk vier- en vijf van de meest  vereiste normeringen. Deze multi risk bescherming combineert een brede inzetbaarheid van de kleding met optimale bescherming en veiligheid voor de drager.

Linkruil.org

Comments are closed.