Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vacature elektrotechniek

 

Elektrotechniek is een technische vakgebied waarbij ze zich bezig houden met elektriciteit en elektromagnetische velden. Wanneer je bent opgeleid in de elektrotechniek specialiseer je jezelf als elektrotechnici.

Totale industrie

Samen met transportmiddelenindustrie en metaaltechniek is elektrotechniek erg belangrijk in de totale industrie. Deze branches zijn vergeleken met andere branches de grootste wat betreft productiewaarde en werkgelegenheid.

Techniek en technologie zie je tegenwoordig overal. Zo zie je techniek op de straten en in je huis. Een aantal voorbeelden hiervan zijn, stoplichten, lantaarnpalen, verwarmingen en stopcontacten. Dingen bedenken, ontwerpen, maken of repareren daar draait het om binnen de technieksector.

In de elektrotechniek is er sprake van meerdere kleine bedrijven dat zich staande moet houden ten opzichte van grote bedrijven.  De kleine bedrijven richten zich vooral op particulier werk en de grote bedrijven veelal op industrie en infra.

Vacatures

Bent u opzoek naar een vacature elektrotechniek?  Nijwald  kan u helpen met het vinden van de juiste baan en heeft voor u uitdagende vacatures beschikbaar.  Sinds 2007 is Nijwald een intermediair op het gebied van detachering en bemiddeling in het middensegment en hoog segment in de industriële techniek.  Door rekening te houden met de belangrijkste kenwaarden en motieven van een persoon zorgt Nijwald ervoor dat ze de juiste personen op de juiste plek krijgen.

Linkruil.org

Comments are closed.