Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vacature engineer

Een engineer is een persoon die zich specialiseert in de technische ontwikkelingen. Als engineer kun je werken in diverse richtingen in de techniek.

Wat doen engineers?
Engineers zijn bezig met technische onderzoeken en het maken van berekeningen en het maken van planningen die bijdrage leveren aan technische projecten. Ze zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vernieuwen en het verbeteren van technische projecten.  Om het specifiek te maken zijn engineers bezig met het geven van technische adviezen, het bestuderen van haalbaarheidskenmerken, het voorstellen van ontwerpen, het maken van berekeningen, het maken van een begroting en het opstellen van een gebruiksanalyse.

Waar werken engineers?
Engineers kunnen zich specialiseren in meerdere vakgebieden in de techniek. Om flexibel te zijn specialiseren de meeste ingenieurs zich in meerdere technische disciplines. De werkplek van een engineer hangt dus af van hun specialisme.

Hoe wordt je engineer?
Wanneer je als engineer werkzaam ben je genoodzaakt om een technische opleiding af te ronden. In de meeste gevallen zal er om een HBO of WO opleiding gevraagd worden. Welke studie je specifiek moet volgen hangt af van waarin je jezelf wilt specialiseren.

Afgestudeerd?
Wanneer je afgestudeerd bent, wil je graag aan het werk. Bij Nijwald de high Tech intermediair kunt u terecht voor een vacature engineer. Nijwald is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van detachering en bemiddeling in het middensegment en het hogere segment in de industriële techniek.

Linkruil.org

Comments are closed.