Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vacatures in de techniek

Technische vacatures voor de mooiste functies in de richtingen Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Chemische Technologie en Technische Natuurkunde. Een netwerk bij gerenommeerde bedrijven is dé weg naar de ideale baan. Wanneer je goed presteert in je eerste jaar, kom je misschien wel in aanmerking voor een volwaardig jaarcontract, inclusief pensioensopbouw en goede arbeidsvoorwaarden. Afstuderende HBO’ers en WO’ers, maar ook technische toppers met 5 tot 25 jaar ervaring kunnen een baan vinden in de techniek. Vacatures als technisch medewerker zijn er in overvloed. Maar bedrijven willen natuurlijk uit de werkzoekenden in techniek de beste mensen er uithalen. Hiervoor hebben zij verschillende middelen. Één hiervan is de Lynn Taylor de Core Values Index ™.

De juiste persoon op de juiste plek

In een gemiddeld bedrijf wordt slechts 33% van het arbeidskapitaal efficiënt ingezet. De reden dat een medewerker niet op vol vermogen presteert, ligt vaak niet alleen in externe factoren zoals opleiding, ervaring of attitude, maar ook in het feit dat de functie inhoud onvoldoende aansluit bij de individuele, onveranderlijke kernwaarden die iedereen van oorsprong heeft. Hier valt voor uw onderneming veel winst te behalen door hieraan meer aandacht te besteden, zowel tijdens de sollicitatieprocedure als in het ontwikkelingsplan van uw medewerkers. Om de aangeboren, stabiele natuur van mensen te weten te komen en te beschrijven heeft Lynn Taylor de Core Values Index ™ (CVI ™) ontwikkeld. Dit unieke instrument kan binnen tien minuten ingevuld worden en geeft een uiterst betrouwbaar en zorgvuldig beeld van de belangrijkste kernwaarden en motieven van een individu.

Een high tech intermediair met kennis en kunde

Nijwald BV heeft zich gespecialiseerd in het zoeken, vinden en kwalificeren van vakkundig Technisch Specialisten. Nijwald BV onderscheidt zich hierin door de kandidaat als mens centraal te stellen tijdens de selectieprocedure. Behalve de harde criteria als opleiding en werkervaring van de Technisch Specialist, hecht Nijwald BV ook veel waarde aan de persoon zelf.

Linkruil.org

Comments are closed.