Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Veilig en snel | Snelloopdeur

U wilt natuurlijk goed beveiligd zijn tegen inbraak. Hiervoor gebruik je vaak een goed beveiligde deur om er voor te zorgen dat ongewenste gasten niet binnen kunnen komen wanneer u zelf niet aanwezig bent. Wanneer je een grote dikke deur aanschaft gaat dit vaak wel ten koste van uw eigen bedrijfsvoering. Het is daarom belangrijk om een deur te gebruiken die de beveiliging en de snelheid van de bedrijfsvoering niet in de weg loopt. Hiervoor kun je gebruik maken van een snelloopdeur. Deze deuren voorzien u van een goede betrouwbare beveiliging en houden uw werkzaamheden niet op doordat de deur met wel 4 meter per seconde open gaat!

Alle voordelen van een snelloopdeur

Onze snelheid bevorderende deuren zijn naast beveiliging en snelheid uitgerust met nog meer belangrijke factoren. Zo zijn de deuren uitgerust met een goede geluidswering. Hierdoor heb je in de kantoren geen last van het lawaai uit de werkplaats. Ook beschikken ze over een gepatenteerde serie S spiraal techniek. Verder zijn de deuren bestand tegen windstoten tot wel 142 kilometer per uur. Waardoor ze dus eigenlijk bestand zijn tegen alle weersomstandigheden in Nederland. Daarbij komen wij de deur ook nog opmeten zodat hij perfect op maat is wanneer we hem komen installeren in uw bedrijf.

Deuren keuze

Voor de snelloopdeuren kunt u gebruik maken van verschillende soorten deuren. Zo zijn er deuren voor parkeergarages. Maar ook voor machineafscherming of eren cleanroom. Op deze manier kun je overal in jouw bedrijf gebruik maken van snelle en beveiligde deuren die jouw bedrijfsvoering alleen maar zullen bevorderen. Daarbij maken onze deuren ook gebruik van bewegingssensoren. Hierdoor hoeft u binnen uw bedrijf niet eens te wachten voor de deur om open te gaan. U hoeft er alleen maar heen te lopen en de deur gaat voor u open. Dit is uiteraard een optionele optie. Wanneer u liever gaat voor echte strikte beveiliging kunt u dit beter niet kiezen.

Linkruil.org

Comments are closed.