Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verantwoord op weg met Decos Cartracker


drive-863123_640U bent een ondernemer en wilt meer beheer over uw wagenpark door middel van een administratiesysteem,
GPS tracker of kilometerregistratiesysteem? Dan bent u bij Decos Cartracker aan het juiste adres. We zijn al jaren een gerenommeerd bedrijf op het gebied van registraties en administratie van verschillende bedrijven in Nederland.

Keurmerk ritregistratiesystemen

Decos cartracker heeft als één van de eerste 20 bedrijven in Nederland het “Keurmerk Ritregistratiesystemen”. Dit is een onafhankelijke vereniging van een aantal initiatiefnemers die hebben gezorgd voor een eerlijke afhandeling van de kilometers, dit doen ze ineen nauwe samenwerking met de Belastingdienst. Er zijn meerdere regels waar uw wagenpark zich aan moet houden. In de rapportages die u ter beschikking stelt moet er een zakelijke verklaring worden gegeven wanneer er afwijkende routes zijn gereden en hoeveel kilometers dit betrof. Verder mag er met de zakelijke auto’s,een maximum van 500 kilometer per kalenderjaar worden gereden. Als deze norm wordt overschreden, kunt u via de belastingdienst een flinke naheffing of boete krijgen.

100% goedgekeurd

Decos Cartracker is door de belastingdienst goedgekeurd om rapportages door te geven wanneer zij daar om vragen. Elk jaar worden de normen bijgesteld door de belastingdienst en daardoor kunnen sommige bedrijven hun certificeringen kwijtraken, door goed op de hoogte te blijven van de nieuwste wetgevingen, is Decos een vertrouwde naam om ieder jaar er zeker van te zijn dat uw rapportages aan de nieuwe normen voldoen. De rapportages bestaan uit ritnummers, data, adressen, rittypes en kilometerstanden.

Wijziging norm

Om een voorbeeld te noemen van een norm die is gewijzigd dat er moet worden verantwoord dat er afwijkende routes zijn gereden met bepaalde auto’s. Met de ritregistratiesystemen kunt u dat real-time volgen, zodat u niets mist van de gereden route. Elke 5 seconden wordt er een meting gedaan.
Bent u benieuwd naar de uitgebreide rapporten en de werking van de Decos Cartracker, dan kunt u voor verdere vragen tijdens kantoortijden van 8.00 t/m 17.30 bellen of een mail sturen. Bent u tijdens deze kantoortijden niet in de gelegenheid om te bellen, maar wilt u gebeld worden door één van onze medewerkers voor een advies op maat dan kunt u op onze website een contactformulier invullen om u op een later moment van dienst te zijn. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar onze adviseurs.

Linkruil.org

Comments are closed.