Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vergaderen in Hengelo? Huur een ruimte!

Een vergaderruimte in Hengelo huren? Geen enkel probleem bij Blox Opslag. Hier vind je naast vele opslagruimtes, ook vergaderruimtes die je voor een aantal uur of dag(deel) kunt huren. BLOX opslag maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw en heeft daardoor meerdere vergaderruimtes die je kunt huren. Het gaat hierbij om allerlei verschillende ruimtes van diverse afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan een kleine vergaderruimte voor 1 tot 5 personen, maar ook grotere vergaderzalen voor 10 personen. Een vergaderruimte in Hengelo vinden was nog nooit zo makkelijk. Afhankelijk van hoeveel mensen deel uitmaken van de vergadering, kun je een passende ruimte huren. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Lees dan zeker nog even verder! Wij vertellen je alles wat je moet weten.

De verschillende vergaderruimtes

Een rustige werkplek kan erg fijn zijn wanneer je in je eentje wil werken. Een ander geeft juist de voorkeur aan een inspirerende omgeving voor een brainstormsessie met meerdere partijen. Afhankelijk van het doel van de vergadering kun je opzoek gaan naar een passende ruimte met een aansluitende inrichting. Over het algemeen zijn alle vergaderruimtes van BLOX opslag ruim opgezet en hebben een lichte inrichting. Dit ter bevordering van de ontspannen werkomgeving.

De voordelen op een rij

Wanneer je een ruimte huurt bij BLOX opslag mag je gratis gebruik maken van de koffie en thee faciliteiten. Tevens is er kosteloze wifi aanwezig en voldoende oplaadpunten. Huur een vergaderruimte op een doordeweekse dag tussen 8:30 en 18:00 uur. Daarnaast zitten er geen kosten aan verboden en zit je nergens aan vast. Mocht je last minute helaas de reservering moeten afzeggen om welke reden dan ook, is dat geen enkel probleem. Ook is het mogelijk om een opslagruimte te huren voor het opbergen van eventuele spullen. In overleg is vrijwel alles mogelijk.

 

Linkruil.org

Comments are closed.