Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vergelijken voor abonnement Vodafone

Ik heb al jaren een telefoon van de zaak en eens in de twee jaar mag ik een mooi en nieuw toestel uitzoeken. Een toestel dat voldoet aan mijn wensen en die de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied allemaal als toepassing of app heeft. Ik vind dat altijd erg leuk om te doen, omdat ik zo leer wat er nieuw op het gebied van smartphones is. Ik ben namelijk niet zo’n gadgetfreak die alles bijhoudt, ik moet er wat meer moeite in steken. Sinds kort weet ik dat dat bij Castle Telecom gemakkelijk kan, omdat je hier toestellen kunt vergelijken. Dankzij vergelijken heb ik besloten om de Samsung galaxy S5 prime kopen.

Toestellen gemakkelijk vergelijken

Ik vond het erg gemakkelijk om bij Castle Telecom toestellen met elkaar te vergelijken. Je ziet in één opslag de verschillen in onder meer opslaggeheugen, megapixels bij de camera en andere toepassingen en kunt daarna je keuze voor een smartphone bepalen. Althans, dat heb ik wel gedaan. Ik heb besloten en daarna aan mijn manager doorgegeven welk toestel mijn voorkeur heeft.

Ook met abonnement

Ik heb een toestel gekozen waar ik een abonnement Vodafone bij kon kiezen. Op deze manier ben ik in één moeite klaar: mijn toestel en abonnement zijn geregeld en dat allemaal dankzij Castle Telecom.

Linkruil.org

Comments are closed.