Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vloerbelijning van topkwaliteit

In grote bedrijven is vaak veel werkverkeer. En niet alleen op de weg maar ook in het bedrijfspand. Denk hierbij aan heftrucks of ander vervoer. Om veiligheid in het bedrijf te waarborgen is een goede vloerbelijning nodig. Dit zorgt voor veiligheid en duidelijkheid voor alle betrokkenen binnen het bedrijf. Zo weet de heftruck bestuurder snel waar hij de goederen kan plaatsen en weet hij ook hoe hij moet rijden zonder gevaar te veroorzaken voor andere werknemers.
Veiligheid
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker wanneer er heftrucks in het spel zijn die honderden kilo’s aan goederen verplaatsen. Zonder een goede duidelijke structuur binnen het bedrijf is het dus zeer gevaarlijk voor de werknemers binnen het bedrijf om tussen deze voertuigen in te werken. Met goede belijning is het voor iedereen duidelijk en overzichtelijk en wordt de kans op een bedrijfsongeval aanzienlijk kleiner. Ook zal het voor chauffeurs die producten en onderdelen komen afleveren een stuk eenvoudiger zijn en zullen er minder ongelukken voorkomen omdat er minder kans is dat er iemand in zijn dode hoek aan het werk is. Met de juiste belijning en structuur zal de werkvloer een veilige omgeving zijn voor iedereen.
Kwaliteit en duurzaamheid van onze lijnen
Wij leveren altijd kwaliteit. We letten op duurzame producten die lang mee gaan. Hierdoor is niet vaak onderhoud nodig en kunnen we voor een lange periode de kwaliteit en veiligheid garanderen. Verder zullen we de manier waarop we de lijnen aanbrengen in het bedrijfspand afstellen op het type ondergrond. Op deze manier zal de vloerbelijning goed zichtbaar blijven voor meerdere jaren. Verder is duurzaamheid erg belangrijk voor ons. Dit zie je terug in de producten die wij leveren maar ook in de bedrijfsvoering. Zo gebruiken wij elektrische voertuigen in ons bedrijf en hebben we meerdere oplaadpalen in onze garage staan. Op deze manier hebben wij een duurzame bedrijfsvoering en zijn onze werkmethodes gecertificeerd.

Linkruil.org

Comments are closed.