Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat is een CE Markering?

CE staat voor conformité Européenne wat neer komt op in overeenstemming met de Europese regelgeving. Een CE-markering is geen keurmerk maar een aanduiding dat de producten voldoen aan de wet en regelgeving van de Europese Unie. Dit kan heel breed worden gezien. Als een fabrikant een CE keurmerk plaatst dan weet men als consument dat de fabrikant zich aan de regelgeving heeft gehouden betreffende de producten .

Er wordt ook misbruik gemaakt van deze regelgeving. Vaak ziet men CE op een verpakking staan. Voor Chinese producten betekent dat gewoon CHINA Export. Het logo van de Europese unie is ruimer opgezet C E. Houdt dit goed in de de gaten want dit kan zeker veiligheidsissues met zich meebrengen.

Ben je een bedrijf en ben je opzoek naar hulp omtrent CE markeringen, dan is het vaak verstandig om een specialist in de arm te nemen. De materie is behoorlijk complex om zelf door te nemen. Dit is een tijdrovend proces waar een leek op CE gebied wel enkele maanden mee bezig kan zijn. Een specialist kan u direct vertellen waar rekening mee gehouden moet worden.

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner op het gebied van CE-markeringen en risicoanalyses.  Ga dan eens praten met de mensen van HMPA.

Linkruil.org

Comments are closed.