Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat kan een Vertaalbureau voor je betekenen?

Een vertaalbureau zal zoals de naam al doet vermoeden allerhande bronnen vertalen van een vreemde taal naar uw taal of omgekeerd.

Voordelen van een vertaalbureau

De meeste vertaalbureaus hebben verschillende vertalers en tolken in dienst waardoor zij vrijwel iedereen met hun vertaalopdracht kunnen helpen, ongeacht welke taal het betreft. U bent dan ook zeker dat u over een correcte en kwalitatieve vertaling zal beschikken.
U kan bij vertaalbureau Den Haag terecht voor zowel geschreven als gesproken bronnen die een vertaling vereisen of voor controle van een vertaling waarvan u de correctheid wilt laten nagaan.
Nederlandse vertaalbureaus beschikken over een certificering. Let er dus zeker op naar deze certificering te vragen om u ervan te vergewissen dat u wel degelijk een erkend vertaalbureau onder de arm neemt.

Beëdigde vertalers

Omdat voor sommige documenten een beëdigde vertaling vereist is (denk hierbij bijvoorbeeld aan documenten bestemd voor een rechtbank) hebben de meeste vertaalbureaus ook beëdigde vertalers in dienst. Dit zijn opgeleide vertalers die over een wettelijke vergunning beschikken om dergelijke vertalingen te mogen afleveren.

Inschakelen van een vertaalbureau

Het vinden van een vertaalbureau is niet moeilijk, zaak is er een kwalitatief vertaalbureau uit te halen. Het kan bijgevolg geen kwaad u bij verschillende vertaalbureaus te laten informeren en dit zowel naar referenties als naar prijzen (die kunnen enorm variëren). Bij de meeste bureaus kunt u voorafgaandelijk een offerte opvragen wat ook aan te raden is.

Linkruil.org

Comments are closed.