Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Werk vinden in de techniek in Limburg

Woon je in Limburg en ben je opzoek naar een baan in de techniek? In Limburg zijn er veel bedrijven die mensen nodig hebben met een technisch gerichte diploma. Als jij net afgestudeerd bent of al een aantal jaar werkervaring hebt zijn er voldoende vacatures waar je naar kan kijken. Een aantal van die vacatures stellen we hier onder de aandacht. Zie je wat in deze techniek vacatures? Solliciteer dan direct!

Vacature Monteur E&I

Als Monteur E&I zal je werkzaam zijn bij een productiebedrijf die wereldwijd vestigingen heeft. Als monteur ben je dagelijks bezig met preventie onderhoud en reparaties. Als proactieve monteur zoek je ook naar manieren op de installaties te verbeteren en deze verbeteringen kan je dan bespreken om de kwaliteit constant te verbeteren.
Voor deze functie beschikt de ideale kandidaat over een MBO Elektrotechniek diploma. Het bedrijf zoekt een kandidaat die leergierig is en graag door wil groeien. De kandidaat wordt dan ook verschillende cursussen aangeboden waaronder besturingstechniek en Meet- & Regeltechniek.

Groepsleider Elektro gezocht

Een hightech productiebedrijf die klantspecifieke systemen maakt voor metingen en controles is opzoek naar een kandidaat met een MBO Elektronica diploma of iemand met elektronica kennis en kennis van IPC/WHMA normen. Als groepsleider elektro zal je fungeren als meewerkend voorman en zal je componenten samenstellen en ook subonderdelen bedraden. Je zal leiding geven aan een groep van monteurs. Ervaring met leiding geven en het coördineren van een afdeling moet dan ook natuurlijk voor je zijn. Ook zal je personeel moeten beoordelen en zal je worden ingezet voor functioneringsgesprekken.

Als één van deze functies iets is waar jij naar opzoek bent of als je opzoek bent naar andere banen in de techniek in Limburg, kan je bij CONTINU nog veel meer openstaande vacatures vinden voor een functie bij een bedrijf in Limburg. De vacatures Limburg bij Continu zijn specifiek voor mensen die opzoek zijn naar een baan in de techniek, engineering en bouw voor zowel op mbo, hbo als op universitair niveau.

Linkruil.org

Comments are closed.