Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Werken als slager? Wij kunnen elkaar helpen!

Slager zijn is een van de oudste beroepen op aarde. Vanuit de middeleeuwen en daarvoor moesten mensen dieren slachten om te kunnen eten. Natuurlijk is alles tegenwoordig een stuk schoner en beter voor mens en dier. Maar ondanks al deze ontwikkelingen in het mooie vak zijn er veel slagers in Nederland die geen baan kunnen vinden. Ze zitten bom vol met ervaring maar kunnen dit nergens gebruiken. Ben jij nou ook een van deze vakmensen en wil jij werken als slager? Dan kunnen wij elkaar van dienst zijn!

Wat kunnen wij slagers bieden?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verbinden van slagers met verschillende bedrijven die met ons samenwerken. Op die manier hebben wij een ruim aanbod voor slagers die zo op verschillende plekken aan de slag kunnen. Het voordeel is dat wij altijd ergens werk aan kunnen bieden. In veel gevallen zien wij dat slagerijen niet iedereen een full time baan aan kunnen bieden. Omdat ze nu eenmaal niet genoeg te doen hebben. Dankzij ons kunnen deze slagers toch full time aan de gang door bijvoorbeeld de werktijden te verdelen over verschillende locaties. Zo bieden wij jou een baan en kunnen wij verschillende partners uit de brand helpen.

Wat zoeken wij in een slager?

Om goed te kunnen werken als slager zijn wij op zoek naar mensen met veel kennis en ervaring en bovenal een drive om te werken. Mensen die er zin in hebben en die de andere mensen binnen het bedrijf opvrolijken en motiveren. Daarbij zijn we natuurlijk ook op zoek naar mensen die op de slagersvakschool gezeten hebben. Daarbij weet je goed om te gaan met messen en ben je niet bang om je handen vies te maken. Iemand met al deze kenmerken schatten wij in als perfect voor de baan. Interesse? Neem vooral contact op en dan gaan we samen in gesprek!

Linkruil.org

Comments are closed.