Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Werken en vakantie in Spanje

Spanje, dat is toch het land waar heel veel Nederlanders op vakantie gaan? Lekker zonnig, goed bereikbaar met de auto, trein of bus en zeker niet duur.

Maar werken in Spanje en er een tijdje leven alsof je er thuishoort, dat is toch wel iets anders. Maar mogelijk is het wel, en bij Travel Active kunnen ze je vertellen hoe dat werkt.

Het voordeel van een baantje zoeken om een paar maanden, een jaar of nog langer in Spanje te werken is dat je de taal goed, en in de praktijk, kunt leren. Ook leer je de mensen kennen zoals ze zijn, als collega’s, buren of als huisbaas. Behalve het leren van de taal, ben je eigenlijk verplicht je ook de correcte sociale omgang eigen te maken.

Daarmee zul je vrienden maken voor het leven.

Gevaar van werken en vakantie in Spanje

Maar let op; het is gevaarlijk naar Spanje te gaan om daar een jaar te werken. En dan heb ik het niet over het gevaar van zakkenrollers of anderen die je bezittingen willen hebben, dat gevaar heb je in Nederland ook.

Nee, er bestaat het gevaar dat je wil blijven of terug wilt blijven komen. Na werktijd is het namelijk ook goed toeven in Spanje. En omdat de temperaturen , over het algemeen, aangenamer zijn dan die in Nederland, speelt het leven zich veel buiten af, gewoon op straat. Je maakt dus meer van het gewone alledaagse leven mee dan bijvoorbeeld in Duitsland, waar de mensen veel meer binnenshuis leven. Maar de taal en cultuur kun je echt goed leren kennen met Travel Active, door werken en vakantie te combineren.

Linkruil.org

Comments are closed.