Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Werken en wonen in Bergen op Zoom

Ben je nieuw komen wonen in de gemeente Bergen op Zoom, of gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging op werkgebied? Vakmasters is een professionele organisatie die graag investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen jou dan ook graag aan werk waar jij je lekker bij voelt en een uitdaging in ziet. Continu bieden wij leuke banen aan in de omgeving van Bergen op Zoom speciaal gericht op de bouw. Want Bergen op Zoom groeit en daar kan jij aan mee bouwen!

Vacatures in Bergen op Zoom

Vakmasters biedt met grote regelmaat interessant werk met goede arbeidsvoorwaarden, in een prettige werkomgeving met bovendien volop ontwikkelmogelijkheden! Als uitzendbureau is er altijd plaats voor professionals, maar zeker ook beginnende vaklieden voor op de bouw. Voor schilders, metselaars, bouwhulpen, stukadoors, tegelzetters en timmermannen komen er geregeld vacatures voorbij. Zitten er mooie vacatures in Bergen op Zoom op de bouw voor jou bij? Vakmasters dient als cement tussen opdrachtgever en jou als werknemer.

Vakmasters in Bergen op Zoom

Vakmasters is het enige uitzendbureau in Nederland met een samenwerkingsverband met Bouwmensen. Bouwmensen is hèt opleidingsinstituut op bouwgebied. Met de kennis van bouwend Nederland en ons grote bereik door het hele land kunnen wij samen alle vaktechnische kaderopleidingen aanbieden op elk gewenst niveau! Zo leiden wij jong talent op tot volwaardige vakkrachten en bieden wij professionals nog meer ontwikkelingskansen tot echt complete masters in hun vakgebied. Vakmasters brengt jouw niveau tot de hoogte die jij ambieert!

Wonen in Bergen op Zoom

De gemeente Bergen op Zoom ligt aan de Brabantse Wal met de stad Bergen op Zoom als absolute middelpunt. Het is omringd met een werkelijk prachtige natuur met een zeer afwisselende omgeving. Rond Bergen op Zoom kun je heerlijk uitwaaien op de fiets, cultuur snuiven, wandelen door de bossen of lekker actief bezig zijn op of aan het water. In de binnenstad van Bergen op Zoom valt ook genoeg te beleven. Neem bijvoorbeeld de Boulevard aan de Binnenschelde, vol met terrasjes, eettentjes en restaurants. In Bergen op Zoom kun je heerlijk wonen, werken én recreëren!

Linkruil.org

Comments are closed.