Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

3 elementen waar elke ‘over ons’ pagina aan moet voldoen

Je ‘Over ons’ pagina is misschien niet een prioriteit op het moment, maar dat zou het wel moeten zijn. Je landing pagina is belangrijk, natuurlijk. Je product of dienst? Die mogen niet over het hoofd gezien worden. Maar als je niet je Over ons pagina aan het optimaliseren bent dan loop je heel wat kansen mis om onder anderen je online aanwezigheid te versterken, meer volgens aan te trekken en meer te verkopen. Dus hierbij 3 elementen die iedere Over ons pagina nodig heeft.

1. Overtuigende inhoud

Natuurlijk vertel je op je Over ons pagina over je bedrijf, maar de manier waarop je dat doet is doorslaggevend.
Een koel en zakelijk overzicht is saai; je lezers zullen binnen 3 zinnen al bouncen. Je bedrijf betekent ongekend veel voor je, en dat enthousiasme moet je verwerken in je content. Laat passie en persoonlijkheid zien, maar behoud wel de ‘voice’ en stijl van je bedrijf. Vertel een persoonlijk verhaal en doe dat met passie.

2. Waarde

Een Over ons pagina is er niet alleen maar om je publiek een verhaal te geven. Het biedt ook de kans om je visie, functie en waarde over te brengen. Wat doe je? Hoe doe je dat? En waarom is het zo belangrijk voor je bezoekers? Vertel je bezoekers wie je bent, wat je levert en waarom ze nu actie moeten ondernemen.

3. Focus en koers

Een Over ons pagina, zoals alle pagina’s op je website, moeten zorgvuldig worden gepland en uitgevoerd. Zo niet, dan riskeer je het niet alleen om je bezoekers te verliezen maar belemmer je ook je brand loyalty.

Neem niet genoegen met een middelmatige Over ons pagina. Je bedrijf heeft een geweldige nodig. Verwerk deze 3 simpele elementen en kom er achter wat een geoptimaliseerde Over ons pagina kan doen voor je bedrijf!

Linkruil.org

Comments are closed.