Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Alles over de Home Control

Wist je dat een gemiddelde woning in Nederland meer dan 46 elektronische apparaten in huis heeft? De laatste jaren is de technologie hard gegroeid. Doordat er steeds meer elektronische apparaten op de markt zijn gekomen (smartphone, tablet, MP3) werd er druk gezocht naar een apparaat waarmee je alle elektronische apparaten met één knop kunt bedienen. Deze is gevonden en heet de Home Control.

Wat is een Home Control?

Een Home Control is een afstandsbediening in de vorm van een touchpanel of Iphone/Ipad. Met deze afstandsbediening kun je alle elektronische apparaten in huis tegelijk in of uitschakelen. Ook kun je vanaf deze afstandsbediening losse apparaten bedienen. Denk bijvoorbeeld aan de verwarming, verlichting, beveiliging enzovoorts. Een nieuwe vorm van de Home Control is de Control4.

Hoe werkt het?

De Home Control wordt bedient vanaf één locatie. De afstandsbediening in de vorm van een touchpanel of Iphone/Ipad wordt op een centrale plaats in huis geplaatst. Vervolgens kun je hiervandaan alle elektronische apparaten bedienen. Het is ook mogelijk om de Home Control te bedienen vanaf je smartphone. Zo kun je ook op je werk of je vakantielocatie de Home Control bedienen. Doordat je via één druk op de knop alle apparaten kunt uitschakelen scheelt dit veel in de stroomkosten. De Home Control vertelt je ieder moment van de dag hoeveel water, gas, elektriciteit je op dat moment verbruikt hebt.

Nederend BV is een elektrobedrijf waar je met een gerust hart de Home Control kunt aanschaffen. Waar andere bedrijven nog wel eens extra geld vragen voor de installatie of andere service diensten kun je bij Home Control aan op één vaste prijs. Neem voor meer informatie over de Home Control contact op met Nederend BV.

Linkruil.org

Comments are closed.