Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Android tv box, de toekomst?

androidboxMaak van je eigen tv een echte Smart TV! We hebben het hier over een Android TV Box welke je op je tv kunt aansluiten.

De Android TV Box is een klein kastje (mini Android pc) welke je aansluit op de HDMI poort van je tv. Vanaf dat moment heb je een volledig Android besturingssysteem op je tv waar je echt alles mee kunt.

Internetten, Youtube, Facebook, Twitter, E-mail, TV kijken, Bellen (met Skype), Films kijken vanaf een usb stick of hardeschijf, muziek luisteren, gamen en uiteraard heb je toegang tot Google Play welke je toegang geeft tot 700.000 APPS!

De Android Box geeft ongekend plezier voor jong en oud. De kleine box heeft alles in huis om een compleet entertainment systeem te zijn. Films kijk je in een Full HD 1080p kwaliteit. 3D films en Blu Ray films kun je er ook mee afspelen.

Internetten kan draadloos (Wifi) en via de ethernet poort. De allernieuwste technieken zijn aan boord om het je snel en makkelijk te maken.

XBMC is een van de meest populaire apps die gratis gedownload kan worden. Deze brengt een totaal nieuwe beleving op film gebied. Je kunt door je eigen filmhoesjes heen bladeren om een film te kiezen én je kunt gratis op internet de nieuwste films online bekijken.

De meeste Android boxen hebben een stuk high-tech aan boord. De specificaties zijn helemaal van deze tijd en vergelijkbaar met een high-end smartfoon. Er zijn Android boxen te verkrijgen met een 1.8 GHz Quad Core processor met 2 GB RAM werkgeheugen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwe Android box of wil je er eentje kopen? Neem dan eens een kijkje op http://AndroidBox.nl

 

Linkruil.org

Comments are closed.