Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Apple Macbook Pro: hoe goed zijn de nieuwste?

Afgelopen week heeft Apple nieuwe MacBook Air’s aangekondigd in de media. Macbook Air’s zijn de goed kopere varianten van een Macbook Pro. Als u gaat kijken voor een nieuwe Macbook vraag uzelf eerst af waarvoor u uw nieuw Macbook gaat gebruiken. Een Macbook Pro kopen is een geweldige uitgave en niet iedereen maakt gebruik van de kracht die een Macbook Pro met zich mee brengt.

MacBook Pro 2014

De nieuwste modellen hebben bijvoorbeeld net zoals de macbook air een ethernet poort meer. Dat will zeggen dat u alleen nog maar via wifi met uw laptop online kunt komen. Daar in tegen is ook de oude vertrouwde harddisk vervangen met een harddisk die stukken sneller is en niet snel kapot kan en zal gaan. De flash storage zoals ze dit noemen is een soort geheugen chip, deze chip komt in 3 verschillende grote, 128GB, 256GB en 512GB. Dat zijn de 3 standaard waarden.

Er is natuurlijk de optie, maar deze is alleen mogelijk via de Apple online store, om uw eigen laptop samen te stellen. Houdt er wel rekening mee dat dit hogere kosten met zich meebrengt.

Een andere manier is om te kijken of er een Macbook Pro aanbieding is op de website. Deze aanbieding is dan voor een Mac van zeker een jaar oud. Deze aanbiedingen zult u niet zo snel op de website van apple zijn zien staan maar wel op de websites die door apple goed gekeurd zijn om hun producten te verkopen. Deze winkels heten Authorized Resellers. Deze winkels hebben ook meestal een reparatie desk waar u uw MacBook Pro kunt inleveren mocht u problemen ondervinden met het apparaat.

Linkruil.org

Comments are closed.