Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Apps ontwikkelen

In de moderne wereld maakt bijna iedereen gebruik van apps.

Apps zijn mobiele applicaties voor een mobiel of tablet.Er zijn verschillende platformen op het gebied van mobiele apparaten. Ieder heeft zijn eigen app-store waar apps te downloaden zijn.

De populairste platformen zijn IOS, Android en Windows Phone.

appspicture

verschillende apps

Er zijn veel verschillende soorten apps.

Je hebt handige apps zoals een wekker of zaklamp. Maar ook Passbook waarmee je je pasjes kan digitaliseren. Er zijn spelletjes, hele simpele zoals Flappy Bird of hele uitgebreide als GTA. Natuurlijk zijn er ook apps voor social media en nieuws zoals Twitter, Facebook en Nu.nl

Apps laten ontwikkelen

De belangstelling voor een app kan groot zijn want 72% van de Nederlanders heeft een smartphone. Met een app kun je je doelgroep beter bereiken door onder andere push berichten te sturen.

Je kan je webwinkel gangbaarder maken voor mobiele apparaten. Je kan natuurlijk ook een geweldig idee hebben om een app van te laten maken. Er zijn app ontwikkelaars die je visie echt waar kunnen maken.

Als bedrijf heb je tegenwoordig een app nodig om bij de tijd te blijven en het kan natuurlijk niet als je concurrent wel een app heeft en jij niet.

Linkruil.org

Comments are closed.