Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bellen met de klantenservice van de belastingdienst

Het is bijna niet te voorkomen, maar het is altijd wel een keertje nodig om de belastingdienst te moeten bellen. Ze hebben een erg uitgebreide site, maar dit is niet altijd genoeg om te weten te komen wat je wil weten. Dan zul je toch een belletje moeten plegen naar de belastingdienst, maar ook dit gaat niet zomaar.

Belastingdienst

Bij de belastingdienst bellen is niet ongewoon er zijn blijkbaar erg veel vragen en erg veel verschillende onderwerpen dat je niet zomaar iemand aan de lijn krijgt. Voordat dat het geval is zal je eerst een vrij uitgebreid telefonisch keuzemenu moeten doorlopen. Het liefst heb je zo snel mogelijk antwoord op je vraag, maar vaak zal je toch even moeten wachten. Maar wat heeft het voor zin? Het is natuurlijk handig dat diegene die je aan de telefoon krijgt al ongeveer weet waar de vraag over zal gaan en dat deze persoon er ook verstand van zal hebben. Maar dit kost wel veel tijd. En dat zou toch sneller moeten kunnen, dat is voor iedereen fijner.

Klantenservice

Dit is niet alleen het geval bij de belastingdienst. Steeds meer bedrijven gaan gebruik maken van een keuzemenu, simpelweg om een meer gestructureerd patroon te kunnen creëren in de belletjes. Maar een gewone vraag is soms sneller afgehandeld dan eerst een heel keuzemenu doorlopen. Als er daarom meer inzicht komt in de verschillende keuzemenu’s kan veel tijd gewonnen worden en zal dit de uiteindelijke klantenservice beter en efficiënter maken en dat is iets waar iedereen gebaat bij is.

Linkruil.org

Comments are closed.