Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bespaar telefoonkosten met VoIP

Ooit is onze communicatie op de lange afstanden begonnen met de uitvinding van Alexander Graham Bell. Zou hij trots zijn als hij wist waar zijn uitvinding naar is doorontwikkeld? Inmiddels zijn we al een heel stuk verder dan hoe het allemaal rond 1876 begon. In 1878 werd de eerste telefooncentrale geopend. Telefonistes verbonden gesprekken van bellers door naar de ontvangers en zo kwamen gesprekken tot stand. Inmiddels zijn we op veel verschillende manieren bereikbaar: vaste telefonie, mobiele telefonie, Skype, What’s App, SMS, etc.

Kosten
Bellen is ondanks dat het een eeuwenoude uitvinding is nog altijd enorm duur. Dit is wat veel mensen tegen blijft staan. Abonnementen met hoge maandlasten en daarbij ook nog een bellimiet. Komt u over uw belminuten heen dan betaalt u nogmaals de hoofdprijs. Mensen zijn steeds meer op zoek naar goedkopere alternatieven, zeker nu het leven al zo duur is. Er is al een tijd een veel goedkoper alternatief voor het traditionele bellen, namelijk VoIP (Voice over IP). VoIP houdt niets meer in dan bellen via uw internetverbinding. De belkosten bij VoIP zijn veel transparanter dan bijvoorbeeld bij mobiele abonnementen. Voor VoIP heeft u een ADSL, kabel of een glasvezel aansluiting nodig. Ook kunt u gebruik maken van speciale VoIP telefoons.

VoipTelefoon.net is de aanbieder bij uitstek als het om VoIP telefoons gaat. In de online shop vindt u een ruim assortiment VoIP telefoons die in elk budget passen. Naast het feit dat u uw bestelling razendsnel binnen heeft, want op werkdagen voor 15.00 uur besteld, is de volgende dag in huis, kunt u winkelen waar en wanneer u dat uitkomt. De webshop is 24 uren per dag en 7 dagen per week geopend. Wees niet langer een dief van uw eigen portemonnee. Bespaar daarom ook vandaag nog op uw belkosten en bestel uw VoIP telefoon bij VoipTelefoon.net.

Linkruil.org

Comments are closed.