Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Besparen op kantoorartikelen

Op je kantoor heb je veel geld nodig voor kantoorartikelen. Het kunnen grote uitgaven zijn, zoals bijvoorbeeld je computer of bureaustoelen. Maar ook heb je kleine kantoorartikelen, zoals etiketten, printpapier en paperclips. Het lijken kleine uitgaven, maar veel bedrijven maken onnodig veel kosten aan kantoorartikelen, die beter op een andere manier besteed kunnen worden. Welke manieren heb je onder andere om te besparen? Hieronder een overzicht.

Koop kantoorartikelen in grote aantallen

Het inkopen van grote aantallen kantoorartikelen is een must voor bedrijven. Ten eerste hoef je niet te wachten en heb je een voorraad als het product op is. Ten tweede is het zo dat veel bedrijven grote kortingen geven (kwantumkorting) bij het inkopen van grotere aantallen kantoorartikelen.

De grootte van je kantoor

Een van de grootste lasten is vaak de huur van je kantoorruimte. Een paar vierkante meter kost al aardig veel. Bedenk daarom goed of je kantoor niet veel te groot is voor wat je eigenlijk nodig hebt. Je kan zo honderden euro’s per maand besparen

Hergebruik wanneer mogelijk

Het lijkt misschien kinderachtig, maar waarom gebruik je printpapier wat je anders weggooit niet als kladpapier. Er wordt veel te veel onnodig weggegooid, wat eventueel nog hergebruikt kan worden.

Schoonmaakservice

Het belang van een schoon en hygiënisch kantoor is van groot belang. Een schoonmaakservice zorgt ervoor dat uw kantoor elke dag op en top schoon is en het kost ook de hele wereld niet. Een schoon kantoor zorgt voor een goede sfeer en hogere arbeidsproductiviteit. Ook is het zo dat uw personeel zo geen onnodige (dure!) overuren hoeft te maken om het kantoor op te ruimen.

Word groen!

Veel kleine veranderingen op kantoor zijn al gauw goed voor het milieu. Naast dat het goed voor het milieu is, zorgt het ook voor een lagere energierekening aan het einde van de maand. Schakel bijvoorbeeld over naar LED-verlichting in plaats van TL-verlichting. Ook kun je toiletten gebruiken die veel minder water verbruiken. Verder is het noodzakelijk dat je computers uitschakelt wanneer het kantoor gesloten is. Naast de energie die je bespaart, is dit ook niet goed voor de computer zelf.

Deze kantoorbesparende tips zullen je dus helpen, terwijl het bij de meeste niet eens veel extra inspanning kost. Wanneer je kantoorartikelen bestellen wilt in grote aantallen, kunt u bij MKB Officeshop terecht. Bij grote bestellingen kun je daar grote kortingen verwachten.

Linkruil.org

Comments are closed.