Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Beveilig uw huis tegen inbraak en vandalisme met foscam

Schrik dieven en vandalen af met foscam

Indien u in een buurt woont waar geregeld vandalisme en inbraak plaatsvindt, kunt u er misschien voor opteren om uw huis beter te beveiligen. Ook als u in een luxueuze villawijk woont, is het aangeraden om uw huis goed te beveiligen. Zo kan het gebruiken van een camera heel interessant zijn. Of nog beter: een foscam! Immers heeft deze enkele voordelen ten opzichte van de standaard bewakingscamera’s. Schrik met de camera’s vandalen en dieven af, of verzamel bewijsmateriaal die u kunt gebruiken bij vandalisme of diefstal.

Wat is een foscam?

Een foscam is een IP camera die is gekoppeld aan een netwerk. Dit netwerk mag zich zowel lokaal als op het internet bevinden. Het grote voordeel van de foscam in vergelijking met de standaard PC camera’s is dat uw computer niet heel de tijd aan moet blijven staan. Met de foscam kunt u met een gerust hart uw computer uitschakelen en alsnog worden eventuele verdachte bewegingen in en rondom uw woning geregistreerd. Immers slaagt de foscam de door hem geregistreerde beelden niet op de harde schijf van uw pc. Immers worden de beelden bewaard op het netwerk waarmee de foscam verbonden is.

IntelliHome

Intellihome.be is een online shop die begaan is met uw veiligheid. Deze grote webshop biedt verschillende mogelijkheden voor camerabewaking en beveiligingsmethodes aan. Ook heeft het een tal van alarmsystemen en spy producten. Ook voor veel verschillende foscam camera’s kunt u bij IntelliHome terecht. Er zijn speciale foscams die u in en rondom uw woning kunt installeren. IntelliHome biedt u een goede prijskwaliteitsverhouding en bouwt mee aan een betere veiligheid voor u en uw naasten.

Linkruil.org

Comments are closed.