Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Breng een stabiele verbinding tot stand met een glasvezelkabel

De toekomst van internet is glasvezel, dat is bij de meeste mensen wel bekend. Maar waarom is dat nu eigenlijk? Glasvezel is meer dan alleen snel internet. Zo kun je met een glasvezelkabel een stabielere verbinding tot stand brengen en kun je op lange termijn goed bestand zijn tegen de behoeftes van mensen in de toekomst. Dat komt omdat glasvezel natuurlijk veel capaciteit heeft maar er zijn nog meer onderdelen die daar invloed op hebben. Lees er alles over in dit artikel!

Het tot stand brengen van de glasvezelverbinding

Wanneer een glasvezelverbinding tot stand wordt gebracht zul je meteen verschillende voordelen ervaren. Zo zal de internetsnelheid toenemen tot wel 1000 mbits/s. Dat is omgerekend ongeveer 120 mb per seconde. Genoeg internet om dus te kunnen genieten van alles wat het internet te bieden heeft. Denk aan het streamen van series en films in hogere kwaliteit. Gamen in 4 of zelfs 8k. Je kunt het zo gek niet bedenken. Maar het is allemaal mogelijk met glasvezel.

Toekomstbestendig met een glasvezelkabel

Glasvezel is onze voorbereiding op de toekomst. Met de intens snelle ontwikkelingen op online gebied worden we steeds afhankelijker van goede en snelle verbindingen die lange tijd mee kunnen gaan. Het voordeel wat glasvezelkabels hebben ten opzichte van oudere kabels is dat ze na verloop van tijd niet de maximale capaciteit verliezen. Bij de oudere koperen kabels zien we dat de capaciteit naar mate de kabels verouderen aanzienlijk minder worden. En dat is natuurlijk precies wat we niet willen in een tijd waar mensen steeds meer behoefte aan data hebben. Met glasvezel zijn we dus goed voorbereid op de toekomst en kunnen bedrijven en particulieren altijd rekenen op een snellere en stabielere verbinding die de komende jaren waarschijnlijk alleen maar beter zal gaan worden! Om erachter te komen wat glasvezel voor u kan betekenen kun je contact opnemen met een provider in jouw regio.

Linkruil.org

Comments are closed.