Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Butter Project – Gratis films en series streamen

Butter Project is de nieuwe manier van films kijken. Nu het favoriete stream programma Popcorn Time gestopt is zal Butter de taak op zich nemen om de film kijkers tevreden te houden. Butter Project werkt op dezelfde manier en is daarmee erg gemakkelijk in gebruik. Bekijk het filmaanbod, kies je film en druk op play. Eenvoudiger kan haast niet.

Legaal films kijken

Met Butter Project kijk je legaal films. Het verschil met Popcorn Time is namelijk dat Butter alleen content toestaat welke geen auteursrechtelijk materiaal bevat. Dit zorgt voor een database aan films zonder licenties die je dus ook zonder boete kunt bekijken. Het aanbod is overigens nog vrij beperkt, maar zal met de tijd groeien.

Met Butter kun je op je gemak een filmpje pakken. Heb je ondertiteling nodig? Geen probleem want deze wordt bij het grootste deel van de films gewoon inbegrepen. Het is een kwestie van het klikken op het CC knopje om de ondertiteling in het Nederlands aan te zetten.

Butter Project in de toekomst

Met het eindigen van Popcorn Time en de snelle start van Butter Project wordt er veel geĆÆnvesteerd in het systeem. Het is dan ook de verwachting dat Butter groots gaat worden en daarmee dezelfde populariteit als zijn voorganger gaat krijgen. Hoe dit precies zal gaan uitpakken is uiteraard nog niet bekend, maar de verwachtingen zijn hoog.

Linkruil.org

Comments are closed.