Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Candy Crush: Cheat & Hack

Zit je al tijden vast en lukt het je maar niet om verder te komen in Candy Crush? Dan kun je door middel van onze Candy Crush cheat een goedkoop steuntje een in de rug krijgen. De Candy Crush cheat zorgt er namelijk voor dat je voor een eenmalig bedrag van nog niet eens vijf euro beschikt over een onbeperkt aantal levens, spreuken, boosters en goud. Het spelen van deze populaire Facebook game is nog nooit zo makkelijk geweest, en daarnaast zal je automatisch een hoop geld gaan besparen, want de aankopen via Candy Crush via Facebook zijn zeker niet goedkoop te noemen.

Candy Crush Cheat

Het grote voordeel van onze Candy Crush cheat is dat alles blijft werken, je hoeft daarom slechts eenmaal de aankoop te voltooien en daarna kun je gedurende de gehele periode dat de cheat werkt genieten van onbeperkte levens, boosters en goud. Dit goud is voornamelijk handig op momenten dat je in Candy Crush een level speelt met een tijdslimiet, want dan komen de boosters vaak wat minder van pas, maar door het extra goud kun je gewoon door blijven spelen, zelfs wanneer je je doel nog niet hebt bereikt. Dit geldt overigens niet alleen voor de levels met een tijdlimiet, maar ook voor de irritante bommen en stukjes chocola die je later in het spel zal aantreffen.

Onbeperkte levens, boosters & goud

Na het aanschaffen van onze Candy Crush cheat krijg je niet alleen onbeperkt goud, maar ook hoef je niet langer te wachten op nieuwe levens. Normaal gesproken komt er per half uur een leven bij, maar als je een moeilijk level speelt dan komt het geregeld voor dat je de 5 levens binnen enkele minuten al hebt verspeel. De mogelijkheid die je dan hebt is wachten tot de tijd weer is verstreken of je zal via Facebook een aankoop moeten voltooien om de extra levens weer aan te vullen. Onze Candy Crush cheat is daarvoor de ideale oplossing, want wachten is er niet langer bij en je zal binnen enkele minuten al een hoop geld besparen. Niet alleen gaat dit op voor het aantal levens, want de boosters zijn ook onbeperkt. Hierdoor kun je onbeperkt een lolly gebruiken om blokjes weg te spelen die je in de weg zitten, en ook kun je de snoepjes verplaatsen zodat je je uit hopeloze situaties kan redden.

Linkruil.org

Comments are closed.