Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Content linkbuilding

Heeft u altijd problemen met het bedenken van nieuwe ideeën voor content marketing? U bent niet de enige. Het kan erg moeilijk zijn om meerdere keren per week met content ideeën te komen, was er maar een makkelijkere manier.
Genoeg ideeën
Dit artikel zal een aantal methodes introduceren die u zullen helpen om geweldige content marketing ideeën te genereren voor uw website. Door deze methodes te gebruiken zal u de komende jaren in staat zijn om genoeg content te schijven.
10 Methodes
Ik geef u 10 methodes, deze methodes zijn:
 1. Google
 2. YouTube
 3. Soovle.com
 4. Social Media
 5. Forums
 6. LinkedIn groepen
 7. Vraag en antwoord websites
 8. Alltop
 9. Enquêtes
 10. Lees andere blogs

1. Google

We kennen allemaal Google keyword suggesties als er voor een woord gezocht wordt. Dit is een simpele methode die u inzicht geeft in waar mensen naar zoeken. Het enige dat u moet doen is uw browser openen, naar Google.nl gaan en voor een bepaald woord zoeken.
Populaire keywords
In het voorbeeld hieronder is te zien dat Google automatisch suggesties geeft van populaire keywords, die relevant zijn voor uw branche.
Keyword suggesties
Gerelateerde zoekopdrachten
Als de zoekopdracht compleet is, kijk dan eens naar de gerelateerde zoekopdrachten die helemaal onderaan staan.
Relevante keyword

2. YouTube

Afhankelijk van uw onderwerp, kan YouTube u een aantal alternatieve ideeën geven. Het werkt in principe hetzelfde als bij Google. Daarnaast kunt u de video’s gebruiken als bron voor inspiratie.

3. Soovle.com

Als u zoek naar een snellere manier om keyword ideeën te genereren, probeer dan Soolve.com eens uit. Net als Google, laat Soovle een lijst met keywords zien op basis van de keyword die u intypt. Het verschil met Soovle is dat het ideeën laat zien van meerdere websites in één overzicht:
 • Google.com
 • Amazon.com
 • Bing.com
 • YouTube.com
 • Answers.com
 • Wikipedia.com

4. Social Media

Veel mensen gebruiken social media om mensen te volgen terwijl ze hun merk promoten. Waarom zou u deze contact niet gebruiken om ideeën op te doen voor nieuwe content?
Potentiële klanten
Websites zoals Facebook, Twitter en Google+ stellen u in staat om te zien waar uw klanten over praten. Dit is uw kans om een gesprek te beginnen met potentiële klanten en ze te vragen wat ze graag zouden willen weten over uw branche.
Feedback
Terwijl u met ze in gesprek bent heeft u de kans om ze te interviewen om erachter te komen wat ze van de content vinden die u aanbiedt. Tevens kunt u te weten komen waar ze online actief zijn, feedback krijgen op bestaande content en ze vragen waar u steken laat vallen.

5. Forums

Nu we het toch over communities hebben, forums zijn ook een geweldige manier om content marketing ideeën te genereren. Dit kunt u doen door een forum te vinden voor uw branche en er wat tijd door te brengen. U zal verrast zijn om te zien hoeveel verschillende ideeën er gegenereerd kunnen worden als u een paar minuten op een forum bent.
Problemen oplossen
Wat u vaak tegenkomt op forums, zijn mensen die vragen naar een oplossing voor een bepaald probleem. Op deze manier kunt u problemen vinden waar meer mensen tegen aanlopen. Vervolgens kunt u een artikel schrijven over hoe het probleem opgelost kan worden en kunt u een link plaatsen op de forum.
Meer tips weten? Ga dan naar het artikel “Content linkbuilding” op mijn blog.
Kom meer te weten over de auteur
Linkruil.org

Comments are closed.