Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Goedkope laptop

Misschien heb je weleens gehoord van Packard Bell laptops, die hun rol in het goedkope laptop segment perfect vervullen. Maar Packard Bell is niet de enige laptop fabrikant in dit segment. Ook bij Acer kan je terecht voor een goedkope laptop. Het grote verschil met Packard Bell is dat Acer zich ook in het hogere segment begeeft, zij het wel tegen een lagere prijs dan concurrenten zoals Sony en Hewlett Packard. Wil jij dus een goedkope laptop die wel bepaalde prestaties aankan, dan kan je goed bij Acer terecht. Zoals we reeds al aangaven, moet je voor verschillende noden bij verschillende laptop bouwers zijn. Het is dan ook belangrijk om te realiseren dat je niet enkel moet letten op prestaties, maar ook kwaliteit.

De Acer laptop

Acer is een bekende laptop fabrikant en in het goedkope laptop segment bevindt deze laptop bouwer zich aan de onderkant. Ben jij op zoek naar een goede prijs / kwaliteitverhouding, dan kan je haast niet om Acer heen. Het is dan ook belangrijk om Acer’s product portfolio goed te bestuderen. Zo heeft Acer laptops voor de gemiddelde huis-tuin-en keuken gebruiker, maar ook voor de die hard gamer die graag de nieuwste call of duty spellen wil spelen. Daarom loont het ook om een goede keuze te maken. Waar denk jij aan als je Acer hoort? Niet veel, Acer roept bij weinig mensen iets op. Dat komt omdat de fabrikant ook enkel actief lijkt te zijn in het ICT segment met onder andere laptops, computers en ook nog eens tablets.

Acer is een aziatische elektronicagigant die vooral bekend staat als een prijsvechter. Met goed presterende laptops die je voor een zeer lage prijs kan aanschaffen, probeert Acer zich te onderscheiden op de markt. Toch blijkt ook Acer het moeilijk te hebben. De prijsvechter heeft zichzelf schaakmat gezet door in een teruglopende markt met zeer lage marges te werken. Onlangs werd de oude CEO nog opnieuw aangesteld om Acer terug op het juiste pad te krijgen.

Linkruil.org

Comments are closed.