Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De voordelen van een WordPress website

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen, je komt steeds vaker de term “WordPress” tegen.
Meer dan 20% van alle websites online bevat het systeem WordPress.

Het systeem is zo belangrijk, omdat je verschillende wegen kunt inslaan met jouw website.
Het is simpel om een blog op te zetten en je kunt gemakkelijk en snel een webshop of een galerij opzetten.

Door de diversiteit van de verschillende plugins kun je jouw website zoveel mogelijk personaliseren naar je eigen wensen.
Toch moet je uitkijken dat je niet teveel plugins installeert, want hoe meer plugins je installeert hoe vaker je in de problemen komt bij nieuwe updates.

Wanneer er een nieuwe versie uitkomt van WordPress en je plugins liggen achter qua ontwikkeling, dan kunnen er compatibiliteitsproblemen ontstaan.
Het is daarom belangrijk dat je ten alle tijde back-ups maakt!

Een ander voordeel van het gebruik van WordPress is het gebruiksgemak, je hebt geen programmeer kennis nodig en je hoeft geen genie te zijn om het programma te gebruiken.
Meerdere mensen kunnen snel en simpel voor jouw een artikel schrijven en plaatsen, net zoals op de website van mediarelease gebeurt.

Je kunt zelf een website maken, maar je kunt ook gratis thema’s downloaden van de officiële WordPress website. Je kunt binnen 15 minuten een volledige website zonder teksten > met plugins > met thema online zetten.

Wil je graag meer leren over WordPress en ben je opzoek naar handleidingen en tips om WordPress sneller te maken? Bekijk dan de: WordPress pagina!

Linkruil.org

Comments are closed.