Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Xbox van Microsoft biedt veel met zijn ‘Gold’-variant

Microsoft is op internet de grootste speler op de markt. De Xbox is van microsoft en daarmee heeft het meteen heel veel mogelijkheden en voordelen. Xbox Live is een online service voor Xbox One, Xbox 360, Windows en Windows Phone. Er is een gratis en betaalde versie. Uiteraard is de betaalde versie Xbox Live Gold veel omvattender dan de gratis versie Xbox Live Free. Gold maakt het mogelijk om online te chatten en spelen meet iedereen over de hele wereld. Daarmee is Gold interessanter dan Free maar wil je eerst eens wat proberen dan kan Xbox Live Free natuurlijk wel in een behoefte voorzien. Ik durf te wedden dat als je eenmaal de smaak te pakken hebt al vrij snel overstapt naar de betaalde variant.

Een abonnement is nodig voor de maximale ervaring

Om Xbox Live Gold te kunnen gebruiken heb je een maandelijks of jaarlijks abonnement nodig. Je kan dat met een creditcard regelen maar wanneer je die niet hebt of niet wilt koppelen aan je account dan zijn er ook andere methodes beschikbaar. Je kan een prepaidkaart aanschaffen voor een periode van 1, 3 of 12 maanden. In sommige landen is het ook mogelijk met PayPal te betalen. Nederland valt daar onder. Heb je eenmaal Xbox Live Gold dan kan je onbeperkt gebruik maken van al die geweldige games, apps, muziek en tv. Voor een aantal functies heb je dan wel extra diensten of hardware nodig maar het is meer dan de moeite waard.

Probeer het eens met Xbox Live Gold 3 maanden!

Weet je het nu nog niet helemaal zeker of wil je je niet heel lang vast leggen dan is een Xbox Live Gold 3 maanden iets voor jou. Het betekent dat je je echt kan inwerken in alles wat Xbox te bieden heeft en tegelijkertijd ben je niet in één keer een groot bedrag kwijt. En soms is het spreiden van betalingen prettiger dan een eenmalig hoger bedrag neerleggen. Wel geldt altijd dat hoe langer de periode is des te voordeliger het relatief is.

Xbox Live Gold 3 maanden

Linkruil.org

Leave a Comment