Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

DNS server reageert niet

Het is erg vervelend als u een storing heeft met uw internet verbinding of computer. Dit kan meerdere oorzaken hebben, soms is de oorzaak zelfs heel simpel op te lossen. In dit artikel willen wij kijken naar de foutmelding “DNS server reageer niet”. Dit is een probleem dat regelmatig optreed. Als u de melding DNS server reageert niet krijgt, dan is de kans enorm groot dat uw internet verbinding niet of slecht werkt.

Een simpele oplossing
Wat is nou een simpele oplossing vraagt u zich misschien af. Nou het kan heel eenvoudig oplost worden Herstart bijvoorbeeld uw computer of laptop eens. Dit is al heel vaak een oplossing voor het probleem. Lost dit het probleem niet op dan is het verstandig om de router of uw modem ook een keer te herstarten. Hoe doet u dat? Gewoon de stekker even uit het stopcontact halen en er weer op te zetten. Het modem zal dan opnieuw opstarten en de configuratie inladen. Hierdoor wordt het probleem DNS server reageert niet in veel gevallen verholpen.

Specialist
Als uw problemen blijven spelen, dan is het handig om uw computer of laptop door een specialist te laten nakijken. Dit kan door een computer winkel of een ZZP-er natuurlijk. DNS server reageer niet kan op Windows Vista en 8 maar DNS server reageert niet Windows 7 kan ook.

 

Linkruil.org

Comments are closed.