Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Download gratis films

We horen allemaal wel eens van films downloaden. Sommige mensen downloaden illegaal films vanaf het internet. Anderen downloaden films tegen een vergoeding via programma’s zoals ‘UPC on Demand’. Er is veel verdeeldheid over het illegaal downloaden van films. Het is gemakkelijk omdat het gratis is, maar het is indirect wel een vorm van stelen. Hoe werkt gratis films downloaden nou eigenlijk?

Hoe werkt gratis downloaden?

Films zijn het snelste te downloaden via zogenaamde torrents. Een torrent is een soort link die naar een aantal IP-adressen wordt gestuurd. Hiervandaan kan de film gedownload worden. Er zijn verschillende programma’s die torrents openen. Vroeger was LimeWire erg populair, maar dat is nu uit de lucht. Momenteel is utorrent de meest populaire torrentdownloader.

Wanneer men een torrentdownloader heeft, kan er simpelweg via een zoekmachine zoals Google of Yahoo! een torrent van een film gezocht worden. De naam van de film intypen en er ‘torrent’ achter zetten is tegenwoordig al genoeg. De torrent wordt dan gedownload en in het torrentprogramma zal de download aan de gang gaan. Indien gewenst kan er zelfs nog ondertiteling bij de film worden geplaatst door een film met ondertiteling te downloaden of een apart bestand te downloaden en in de map met de film te plaatsen.

Aandachtspunten bij het gratis downloaden

Er zijn een aantal dingen waarop gelet moet worden. Ten eerste is de beoordeling van eerdere downloaders erg belangrijk. Als men zegt dat er een virus bij de torrent zit, wordt u ten zeerste afgeraden deze torrent te downloaden. Daarnaast zijn er ook nog zogenaamde Peers en Seeders. Seeders zijn de mensen die een film hebben gedownload en dezelfde film aan het uploaden zijn, terwijl Peers degenen zijn die de film op dat moment downloaden. Hoe meer seeders, des te sneller de film gedownload is.

Linkruil.org

Comments are closed.