Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een virtuele rondleiding in uw hotelkamer

google business viewGoogle heeft veel veranderd aan de manier waarop mensen een hotelkamer boeken. Het aantal sterren en een beschrijving van de ligging zijn niet meer voldoende. Gasten willen reviews lezen van hun voorgangers en ze willen op voorhand weten hoe hun kamer eruitziet en wat ze mogen verwachten van het ontbijtbuffet. Als ze eenmaal overtuigd zijn, dan willen ze meteen online kunnen boeken.

U merkt het, aanwezigheid op het internet is voor hoteliers van groot belang. En niet enkel de manier waarop ze zichzelf presenteren op hun website, maar ook wat er over hen verschijnt in de Google zoekresultaten. Met een Google Business View krijgt een hotel een hogere positie in Google Search en kunnen potentiële gasten meteen even binnenwandelen in hun kamer en rondkijken alvorens ze beslissen te boeken. Dat schept enerzijds vertrouwen omdat zij zo zien dat het hotel niets te verbergen heeft. Anderzijds krijgen ze door de sneak preview al meteen zin in hun vakantie.

De voordelen van een Google Business View voor hotels op een rijtje

 • Prominentere aanwezigheid op Google.
 • Hotels met een Google Business View gemiddeld 38% meer bezoekers op uw
 • wesite dan hotelwebsites zonder Google Business View (Bron: EU Hotel
 • Marketing).
 • De inkomsten uit online boekingen stijgen bij hotels met een Google Business View
 • tot 135%. De Return On Investment is gemiddeld 4 weken (Studie: Joseph L. Ortiz, ‘de
 • ROI van online Virtual Tours’ in opdracht van Radisson Hotels & Resorts).
 • De virtuele rondleiding kan geïntegreerd worden op de hotelwebsite en social media.

Bovendien is Poppr ook gespecialiseerd in het maken van Premium Virtual Tours. Dit zijn hoge kwalitatieve 360° tours met eindeloos veel mogelijkheden. Hier kan men namelijk gebruik maken van een hoogtestatief of eventueel video’s integreren. De kwaliteit is verbluffend en het is een prachtig communicatiemiddel om te communiceren met uw klanten.

Welke voordelen heeft deze 360° tour?

 • Virtualisatie van jouw zaak in Super HDR.
 • Integratie op je website en social media mogelijk.
 • Tal van extra opties mogelijk (bv. Geluid, video’s, plattegrond…).
 • Krachtig communicatiemiddel naar uw klanten toe en buitenlandse toeristen.

Poppr doet er nog een schepje bovenop door een excellente service te bieden aan al haar klanten. Dankzij haar ‘Google Treatment’ kunnen hoteliers hun uitgaven voor bookingsites verlagen en toch blijven scoren in de Google zoekresultaten. Voor dit alles rekent Poppr slechts een eenmalige kost aan, zonder extra’s.

Niet enkel scoren in Google is belangrijk ook de manier waarop een hotel gepresenteerd wordt op het internet is belangrijk. Foto’s van bedenkelijke kwaliteit zijn daarom uit den boze. Immers: there’s no second chance for a first impression. Naast de Google Business View biedt Poppr ook Premium Virtual Tours aan. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Geluid toevoegen om sfeer te creëren, een extra fotocarrousel integreren en nog veel meer. De rondleiding door de lobby, kamers en het restaurant wordt op die manier realistisch, wat de voorpret voor de gasten vergroot.

Ook deze virtuele rondleiding is perfect in te werken op een website. Er is geen nood meer aan een eindeloze fotogalerij. Gasten kunnen zelf 360° rondkijken en hoeven de plaatjes niet zelf aan elkaar te koppelen. En wees er maar zeker van: als zij onder de indruk zijn van hun hotel, dan delen ze dit met al hun vrienden op Facebook en Twitter. Lang leve de online mond-tot-mondreclame!

Linkruil.org

Comments are closed.