Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Films downloaden met torrent software

Peer to peer downloaden met Torrents

Torrent software is een systeem om peer to peer bestanden en andere gegevens uit te wisselen. De naam “torrent” is afkomstig van het Engels en betekent in het Nederlands “stortvloed”. De torrent software maakt gebruik van een centrale locatie (vaak ook tracker genoemd). Deze centrale locatie coördineert de bestanden, maar zal er zelf geen leveren. Met andere woorden kun je met torrent software bestanden (films, games, muziek, andere software of wat dan ook) downloaden. Ook deze bestanden krijgen de naam ‘torrent’ en kun je via je torrentsoftware downloaden.. Je kunt de software hier downloaden.

Snel films downloaden met torrent software

Indien je snel wilt downloaden, is het aangeraden om zelf ook materiaal aan te bieden. Immers werkt heel veel torrent software met het “seed en leech” principe. Als je bestanden in het torrent systeem plaatst, ben je een “seeder”, wanneer je bestanden enkel download ben je een “leecher”. Heel veel torrentsystemen zijn zodanig ontwikkeld dat hoe meer bestanden je “seed” hoe sneller je andere bestanden zal kunnen downloaden. Zolang je dus meer bestanden “seed” dan “leecht” zit je goed om torrents (lees: film, games, of wat dan ook) gratis te downloaden.

Goede Nederlandstalige torrent software?

Zoek je naar goede Nederlandstalige torrent software? Ben je ook al die Engelse programma’s beu en wil je in je eigen moeder taal gebruik kunnen maken van torrents? Neem dan zeker eens een kijkje op Nederlandstaligesoftware.nl. Deze handige website is een verzameling van allerlei soorten software, waaronder ook torrent software. De beste Nederlandstalige software voor torrents vind je hier. Filmpje kijken zonder geld uit te geven? Games zijn duur? Welke muziek wil ik nu weer luisteren? Ontdek het allemaal dankzij de goede Nederlandstalige torrent software die je vindt op Nederlandstaligesoftware.nl, en begin vandaag nog met het downloaden van de beste films en series via jouw computer.

 

Linkruil.org

Comments are closed.