Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Firefox browser kan binnenkort gebruikt worden met Chromecast

Het wordt binnenkort mogelijk om de Firefox browser naar je TV te casten. Op deze manier kun je gebruik maken van snel internet op je TV. Firefox werkt op dit moment al met de Roku HDMI-stick, daar komt de Chromecast nu dus bij.

Roku is een alternatief voor de Chromecast waarmee films, TV-series en games naar je TV gestreamd kunnen worden. Firefox wil nu graag de Chromecast ondersteunen, zodat je de webbrowser direct naar je TV kunt streamen. De Chrome-browser ondersteund op dit moment al de Chromecast. Wanneer de functie beschikbaar komt zal het in eerste instantie alleen gaan om het kunnen streamen van webpagina’s naar je TV. Bij de Chrome-browser kun je naast webpagina’s streamen ook video’s casten.

Het zal voorlopig nog wel even duren voordat de nieuwe functie in Firefox beschikbaar komt, omdat er nog flink getest en verbeterd moet worden. Het is even afwachten of de functie beter gaat worden dan die van Chrome.

Let op!
Het is alleen mogelijk de Chrome webbrowser op je TV te kijken vanaf een laptop. Chrome voor smartphones ondersteunt deze optie nog niet. Het wordt wel hoog tijd dat er een browser komt die deze functie ondersteunt en het is erg vreemd dat Google zelf deze optie nog niet ingebouwd heeft in de Chrome webbrowser voor smartphones.

De Chromecast zal in de toekomst alleen nog maar meer leuke functies gaan ondersteunen en maakt daarmee je TV veel completer. De Chromecast kopen kan nu trouwens ook in Nederland.

Linkruil.org

Comments are closed.