Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Foto uitsnijden: besteed uit naar Vietnam

In dit digitale tijdperk is uitbesteden de normaalste zaak van de wereld geworden. Onze programmeurs zitten tegenwoordig in Roemenië, de webdesigners in Bulgarije en de virtuele assistenten in India. Toch zijn er nog te weinig oplossingen voor kleine klusjes van vrijblijvende aard.

Een foto uitsnijden kost vanaf € 0,79 bij Remove The BackgroundFoto’s bewerken kost tijd

Neem bijvoorbeeld het bewerken van foto’s. Tenzij je een grafische cursus of ruime werkervaring hebt, is het niet rendabel om zelf afbeeldingen te bewerken. Je bent er veel tijd aan kwijt; tijd die u beter kunt gebruiken voor uw core business.

Maar is het uitbesteden van grafisch werk dan niet enorm duur? hoor ik je vragen. Tja, als je de klus bij een Nederlandse freelancer neerlegt, wel. Maar dankzij een nieuw online initiatief kun je ze door gespecialiseerde en betaalbare assistenten in Vietnam laten nabewerken.

Bij Remove The Background™, de naam zegt het al, is het verwijderen van de achtergrond rond een onderwerp de belangrijkste bezigheid. Dit is een ideale dienst voor wie producten in een webshop netjes en vrijstaand wil presenteren. Prettig is dat je gewoon in het Nederlands je bestelling kunt doorgeven.

Vanaf € 0,79 per bewerkte foto

Ook aangenaaam is dat je niet aan een contract vastzit. Je huurt de diensten per foto in en betaalt op die manier nooit teveel. Over de prijs gesproken: met een vanaf-prijs van € 0,79 past deze vorm van outsourcing binnen ieders budget.

De foto uitsnijden gebeurt vervolgens binnen 24 uur. Vanwege het tijdsverschil met de grafisch experts betekent dit in de praktijk dat je de volgende ochtend de vrijstaande foto al in je mailbox vindt. Aanrader!

Linkruil.org

Comments are closed.