Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

FTTH – glasvezel tot de laatste centimeter!

Glasvezel wordt vaak in grote hoeveelheid in een wijk aangelegd. Dit gebeurd vaak door de financiering van grote bedrijven zoals KPN of Ziggo. En veel mensen zijn er erg blij mee, omdat de totale internetsnelheid van een complete wijk vertienvoudigd wordt. Maar wat veel mensen niet weten is dat enkel een glasvezelnetwerk in de wijk niet betekend dat je volop kunt profiteren van de internetsnelheid van glasvezel. Dat komt omdat het stukje verbinding tussen het glasvezelnetwerk en de thuisverbinding vaak niet van glasvezel gemaakt is. Om dat op te lossen is er FTTH. Waardoor tot op de laatste centimeter de verbinding naar jouw woning van glasvezel gemaakt is.

Profiteer volop van de nieuwe glasvezelverbinding

Glasvezel staat natuurlijk bekend om hoge internetsnelheden. Maar daarbij profiteren de mensen die langs het netwerk wonen van nog veel meer voordelen ten opzichte van de oude verbindingen. Zo kunnen oude verbindingen na verloop van tijd hun capaciteit verliezen. Hierdoor worden de internetsnelheden na verloop van tijd dus steeds minder, terwijl we allemaal juist steeds meer gebruiken! Met glasvezel heb je geen last van dit probleem. En in combinatie met FTTH heb je de beste internetverbinding die mogelijk is in jouw woonsituatie!

Verschillende vormen van FTTH

FTTH is een term die niet bij heel veel mensen bekend is. Dat komt omdat het een zeer technische term is. Maar voor mensen die wel weten wat het is kunnen we uitleggen wat de verschillende vormen zijn die gebruikt worden. Zo is er FTTN wat eigenlijk inhoud dat er een glasvezelverbinding ligt tussen 2 grote centrales. FTTC wat een verbinding is naar de verdeler in elke straat. FTTB wat staat voor een glasvezelverbinding naar een gebouw. Vaak is dit een bedrijfspand maar het kan ook een ander groot gebouw zijn. FTTO wat staat voor glasvezel tot aan het kantoor zelf in het bedrijfspand. Allemaal technische termen die gebruikt worden voor zeer specifieke glasvezelverbindingen.

Linkruil.org

Comments are closed.