Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Galaxy Note 3 en Galaxy Gear kopen in Nederland

Tijdens de IFA presentatie in Berlijn waren er nog weinig verassingen, want de gehele wereld wist eigenlijk al van het bestaan van de Galaxy Note 3 en de Galaxy Gear, maar desondanks zijn beide producten qua prestaties in ieder geval erg indrukwekkend te noemen.

Galaxy Note 3 en Galaxy Gear kopen

De Galaxy Note 3 is vanaf 25 september te koop voor een adviesprijs van 749 euro, en in Nederland is er ook een combinatiebundel te koop met een Galaxy Gear en de Galaxy Note 3, deze bundel is echter alleen beschikbaar met een prijzig Vodafone RED abonnement.

Bij alle Nederlandse providers is de Galaxy Note 3 te koop, soms niet direct via de eigen website, maar vaak wel via een externe webshop, die het mogelijk maakt om je eigen pakketten te selecteren. Hiermee kun je ook direct een eigen bundel samen stellen en heb je vaak niks meer te maken met de beperkingen van de provider.

Momenteel is de Galaxy Note 3 beschikbaar in drie verschillende kleuren: de kleuren Jet Black, Wild Orange en Mocha Gray. Hou er bij aankoop overigens wel rekening mee dat het toestel buiten de EU wel beschikt over een regiolock, wat in de praktijk betekent dat je de telefoon niet kan gebruiken in Nederland als deze al is geactiveerd in een ander land. Gelukkig is hiervoor al een hack beschikbaar, waarmee je het regiolock van de Note 3 kan verwijderen.

Daarnaast ondersteunt de Exynos variant van de Note 3 helaas niet over LTE ondersteuning, hier in Nederland is alleen de variant te verkrijgen met een Snapdragon 800 processor van Qualcomm met LTE-ondersteuning. Zie je de Note 3 te koop staan via eBay, vraag dan altijd welke variant het is, naast het gebrek aan LTE-connectiviteit kan de Exynos versie ook geen video’s opnemen in 4K/Ultra HD.

De Galaxy Gear en Galaxy Note 3 zijn vanaf nu te koop in Nederland.

Linkruil.org

Comments are closed.