Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Galaxy Note 3 met abonnement kopen

De Galaxy Note 3 is vanaf vandaag precies een maand op de Nederlandse markt beschikbaar, een mooi moment voor ons om een te kijken wat het beste Galaxy Note 3 abonnement is voor de consument. Het nieuwe toestel van Samsung is op dit moment beschikbaar bij alle grote Nederlandse providers en we hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet. Mocht je nog twijfelen of je de Galaxy Note 3 wilt kopen dan raden we je aan om deze uitgebreide review op onze site even door te nemen.

Galaxy Note 3 kopen icm KPN abonnement

De Samsung Galaxy Note 3 met 4G connectiviteit is natuurlijk ook bekend bij de beste en populairste van Nederland: KPN. Bij KPN kost een 4GB abonnement 65 euro in de maand en hiervoor kun je onbeperkt bellen, sms’en en tot 2000 MB internetten op een super hoge snelheid van maar liefst 25Mbit/s, wat in sommige gevallen nog hoger zal zijn dan je internet verbinding. Voor de Galaxy Note 3 betaal je voor het Mobiel Standaard abonnement een eenmalig bedrag van 89 euro. Ben je niet van plan om zoveel data te verbruiken op de Galaxy Note 3 dan kun je ook voor het mobiel instap abonnement kiezen met 500 MB’s voor 55 euro in de maand en een eenmalig bedrag van 169 euro. Het voordeel van deze twee Galaxy Note 3 abonnementen is dat je zowel onbeperkt kan bellen als sms’en. KPN biedt ook nog enkele basis-abonnementen aan maar het aantal mb’s, belminuten en sms’jes dat je hiervoor krijgt heeft ons besloten om deze abonnementen niet aan te raden.

Galaxy Note 3 kopen icm T-Mobile abonnement

Momenteel heeft T-Mobile een speciale actie lopen waarbij je 50 euro retour krijgt bij de aanschaf van een Galaxy Note 3 abonnement. Het voordeel van T-Mobile is dat gebruikers altijd onbeperkt kunnen whatsappen, posten en sms’en, zelfs wanneer je buiten je bundel zit en ook zijn de maandelijkse kosten nog steeds vrij acceptabel, doordat je zelf kan selecteren hoeveel MB’s, belminuten en sms’jes je maandelijks wilt gebruiken. Bij het afsluiten van een Galaxy Note 3 T-Mobile abonnement hoef je geen aansluitkosten te betalen. Naast de 50 euro retour bij het bestellen van een Galaxy Note 3 krijg je ook nog eens 24 maanden lang 4 euro per maand korting op het aantal MB’s en koop je al 200 belminuten voor slechts 15 euro per maand. Bij een abonnement van 55 euro betaal je voor de Galaxy Note 3 nog een eenmalig bedrag van bijna 200 euro. Het T-Mobile netwerk zal later dit jaar ook het snelle 4G internet gaan ondersteunen.

Galaxy Note 3 kopen icm Vodafone abonnement

Bij Vodafone is de Samsung Galaxy Note 3 te verkrijgen met een groot aantal abonnementen en ook biedt de provider de mogelijk aan om maandelijks iets meer te betalen, zodat de eenmalige prijs een stukje lager ligt. Het standaard Red Essential abonnement van 35 voor de maand bestaat uit 400 belminuten, onbeperkt aantal sms’jes en 1GB aan data op een maximale snelheid van 30 Mbps. Daarnaast kun je kiezen uit 10 of 15 euro aan extra kosten. Bij het bedrag van 10 euro komt het maandbedrag uit op 45 euro en betaal je eenmalig 181 euro voor het Galaxy Note 3 abonnement. Betaal je 15 euro dan kom je uit op een bedrag van 50 euro in de maand, maar betaal je slechts 96 euro. Verder is het bij Vodafone mogelijk om nog extra garantie af te sluiten. Voor Vodafone Garant Basis betaal je maandelijks 10 euro en voor Garant Top betaal je 15 euro in de maand.

Voor meer informatie over alle Galaxy Note 3 abonnementen kijk je hier.

Linkruil.org

Comments are closed.