Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

GALAXY Tab 10.1 reparatie

GALAXY Tab 10.1 reparatie

GALAXY Tab 10.1, met zijn WXGA TFT LCD-scherm (1280 x 800) aangedreven door 1 GHz dual core AP, is 8,6 mm dun en weegt slechts 565g (3G) / 560g (WiFi). Het is het perfecte apparaat voor het delen en genieten van media met familie en vrienden. Bovendien zal de Galaxy Tab 10.1, met zijn surround-sound stereo speakers en ondersteuning voor Flash 10.2, zorgen voor een uitmuntende entertainment ervaring. Of het nou het bekijken van video’s en films betreft, of het spelen van games.

Dunner & lichter

De GALAXY Tab 10.1 en 8.9 zijn de dunste tablets beschikbaar. De GALAXY Tab 10.1 weegt 565g (3G)  / 560g (WiFi) en de 8.9 weegt 453g (3G) / 447g (WiFi). Het combineren van de GALAXY Tabs ultra-dunne vorm met een lichtgewicht ontwerp draagt bij aan de uitstekende mobiliteit van de twee tablets.

Supersnel

De nieuwe Galaxy Tabs ondersteunen HSPA + netwerksnelheden tot 21 Mbps, evenals Bluetooth ® en Wi-Fi 802.11 a/b/g/n connectiviteit om snelle mobiele downloadsnelheden te leveren en de gegevensoverdrachttijd te verminderen. Ook behuizen de GALAXY Tab 10.1 en 8.9 onder andere een 1 GHz dual core applicatie processor voor een krachtige multimedia en websurfervaring.

Aangepaste gebruikerservaring “Samsung TouchWiz UX”

Samsung’s TouchWiz is ontworpen met een Live Panel menu. Gebruikers kunnen dit menu aanpassen om een verscheidenheid aan inhoud te weergeven op het startscherm. Waaronder digitale plaatjes, favoriete websites en sociale netwerk-feeds. Daarnaast bevat de interface een applicatiebalk met de meest gebruikte functies, zoals de taakmanager, de agenda en de muziekspeler. Deze kunnen gestart worden terwijl andere grote applicaties ook in gebruik zijn, waaronder het downloaden van grote bestanden en bewerken van documenten. Deze Mini Apps Tray biedt een mix van gemak en flexibiliteit voorheen ongekend bij tablets.

De ultieme entertainment Hub

De GALAXY Tab 10.1 en 8.9 zijn voorgeladen met Readers Hub en Music Hub, welke direct toegang geven tot meer dan 2,2 miljoen boeken, 2000 kranten (49 talen, 2300 tijdschriften (22 talen) en 13 miljoen liedjes. De apparaten zijn ook ontworpen met Samsung’s Social Hub, die e-mail, instant messaging, contacten, agenda en sociale netwerkverbindingen zal aggregeren in een enkele interface. De GALAXY Tab 10.1 en 8.9 zijn voorzien van een 3 megapixel achtercamera en een 2 megapixel voorcamera, welke zorgen voor een vlotte overgang, naadloze 1080p HD-video en Flash Playback voor een rijke entertainment ervaring.

Hoewel de GALAXY Tab 10.1 een prachtig apparaat is, zit een ongeluk in een klein hoekje, met een defecte tablet als gevolg. In dit geval bieden wij bij VistaRepair u onze professionele hulp aan.
Bij VistaRepair bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. De reparaties worden namelijk uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde reparateurs die enkel met originele onderdelen werken. Daarbovenop ontvangt u nog eens een garantieregeling van drie maanden.

Bezoek onze website voor meer informatie:
http://www.vistarepair.nl/

Galaxy Tab 10.1 reparatie Haarlem

Linkruil.org

Comments are closed.