Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gericht verkeer naar website

Gericht verkeer naar de website, wie wil dat nou niet. Als bedrijf ben je door middel van advertenties bezig om klanten in contact te laten komen met het bedrijf. Van het totaal aantal bezichtigingen van de advertentie is een klein percentage op zoek aar de aangeboden diensten. Een advertentie in bijvoorbeeld een lokaal tijdschrift bereikt een grote doelgroep, maar het bereiken van een grote doelgroep is niet alles. Als men niet op zoek is naar de producten of diensten, zullen zij ook geen contact zoeken met het bedrijf.

Bij online marketing en in dit geval online vindbaarheid is dit niet het geval. Als de website gevonden wordt op relevante zoekwoorden is de potentiƫle klant op zoek naar hetgeen dat het bedrijf te beiden heeft. Dit hoeft niet te betekenen dat de klant ook daadwerkelijk een product zal afnemen bij het bedrijf. Als we deze vorm van marketing vergelijk met de advertentiemethode, dan zien we dus wel degelijk een verschil in de benadering. Bij offline advertenties is het bedrijf op zoek naar de klant, terwijl bij online advertenties of online vindbaarheid de klant op zoek is nar een bedrijf.

Als de klant op zoek is naar u, is de kans dat zij iets zullen afnemen bij uw bedrijf vele malen groter dan andersom. Het is voor het bedrijf aan te raden om de online vindbaarheid te verbeteren. Ben je een lokale ondernemer, dan is het verbeteren van lokale vindbaarheid van belang. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, dat klopt, maar we helpen u graag op weg. Hopelijk wordt je wegwijs van de volgende tips en stappen.

Linkruil.org

Comments are closed.